Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Βάιος, Βάγια, Δάφνη, Αλεξάνδρα, Ιανός


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ Δέκα προτάσεις - καινοτομίες για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, που "θα αναδείξουν το θεσμό, που μέχρι τώρα ήταν αδιάφορος και θα δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του λεκανοπεδίου", έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αργύρης Ντινόπουλος 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΕ ΠΑΠΙΓΚΟ, ΚΟΝΙΤΣΑ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας πραγματοποιεί 3ήμερη εκδρομή στις 29-30/9 και 1/10/2006.  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" Νυχτερινή «ισοπεδωτική» επιδρομή δέχτηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού
«Συμμαχία για την Υπερνομαρχία», στα Προπύλαια. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Με αφορμή την «Πόλη χωρίς το Αυτοκίνητό μου» που έχει ορισθεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος, ως αρμόδιος υφυπουργός για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων των υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα, εξέδωσε σχετική εγκύκλιο. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΠΙ Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΔΗΠΙ με υποψήφιο Δήμαρχο Ν.Ιωνίας τον Παναγιώτη Τσουκαλά έγινε σε επιτυχή συγκέντρωση της παράταξης στις 20/9. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά Πέτρο Κυριακού, συναντήθηκε η υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιώς Σπύρος Σπυρίδων μετακινήθηκε με τον ηλεκτρικό, σε μία συμβολική κίνηση ... 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ Στις αξίες του ελληνικού σχολείου και στον κρίσιμο ρόλο του δασκάλου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Γ.Πανούσης 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Επίσκεψη στον Προμηθευτικό Οργανισμό Φαρμάκου πραγματοποίησε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γιώργος Μαυρίκος, συνοδευόμενος από την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο Ζωή Σώκου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - 1ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που διοργάνωσε η ολομέλεια των Ενώσεων Προγεννητικής και Περιγεννητικής ψυχολογίας και Ιατρικής στην Ευρώπη.Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Ένωση Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής, η έδρα της οποίας είναι στη Ν. Ιωνία.  
21/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!