Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Ο Ιερός Ναός Αγίας Αναστασίας Περισσού, ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών ενοριτών και θέλοντας να συμβάλει στην ανάδειξη, μελέτη και διατήρηση της ζωύρρητης ελληνοχριστιανικής μας παράδοσης, αποφάσισε να ιδρύσει και λειτουργήσει από το μήνα Οκτώβριο 2007 Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού. 
30/09/2007 -  περισσότερα
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας αποφάσισε να εγκρίνει το συνημμένο Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Νέας Ιωνίας, το οποίο περιέχει συνοπτικά το αναπτυξιακό όραμα για την πόλη μας, τους γενικούς στρατηγικούς στόχους, τους άξονες προτεραιότητας και ενδεικτικά τα μέτρα του Επιχειρησιακού Προγράμματος.» 
28/09/2007 -  περισσότερα
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης η Φιλελεύθερη Συμμαχία επισημαίνει ότι το μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό δεν δημιουργεί αισιοδοξία για επίλυση των εκρηκτικών προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί. 
28/09/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Φ.Ο.Ν.Ι ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας και αυτή την φορά τόλμησε. Όχι μόνο έβαλε τον πήχη πιο ψηλά από πέρυσι, αλλά άλλαξε και αγωνίσματα...  
28/09/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Οι εκλογές της 16/09/07 κατέγραψαν μια σημαντική ενίσχυση όλης της Αριστεράς αλλά και ειδικότερα μια μεγάλη νίκη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς... 
27/09/2007 -  περισσότερα
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ Μέλη των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ με πανώ, μπετονιέρες και μπουλντόζες (μινιατούρες) και πικέτες που παρουσίαζαν 50 λόγους για τους οποίους απαιτείται τα θέματα του περιβάλλοντος να μπουν στο κέντρο της πολιτικής ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 26/9 με συμβολικό τρόπο, έξω από το ΥΠΕΧΩΔΕ, μια μεγάλη καμπάνια.  
27/09/2007 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α  Δεν πρόλαβε να κλείσει η κάλπη και η πραγματικότητα (όχι η εικονική των πολιτικών διαφημίσεων), αλλά η άλλη η... κανονική ξαναήρθε  
27/09/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η Μαυρομιχάλη 55 και ο 14ος Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας σας προσκαλούν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007, 20:00, στα εγκαίνια δυο ατομικών εκθέσεων φωτογραφίας... 
26/09/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΓΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ"  Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ν.Ιωνίας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης"Γλυπτικές Δημιουργίες", που θα γίνουν τη Δευτέρα 1Οκτωβρίου 2007 στο Παναιτώλιο - Αλσούπολη Ν.Ιωνίας, στις 7:30μ.μ. 
25/09/2007 -  περισσότερα
ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ "ΕΝΑΝΤΙΑ" ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ΕΝΑΝΤΙΑ Βορειοδυτικών προαστείων τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη και ώρα 7:30μ.μ. στο Δημαρχείο Ηρακλείου. 
25/09/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!