Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Πλάτωνας


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΝΙΦΗ Ακόμα ένα επιτυχημένο Σεμινάριο διοργάνωσε η ένωση λογιστών - οικονομολόγων Νέας Ιωνίας,Φιλαδέλφειας και Ηρακλείου την Τετάρτη 7 Ιουνίου.
 
07/06/2006 -  περισσότερα
Ομάδα Πρωτοβουλίας για σύσταση ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. Ιωνίας Αττικής «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ»  Η ομάδα πρωτοβουλίας που ορίσθηκε ως Διοικούσα Επιτροπή, από τα ιδρυτικά μέλη , για τη σύσταση «Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας», με την επωνυμία «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ», απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους ή διατηρούντες κατάστημα στο Δήμο Ν. Ιωνίας. 
06/06/2006 -  περισσότερα
Φ.Ο.Ν.Ι. : 3ήμερη εκδρομή στην Σύρο - από 2 έως 4 Ιουνίου 2006 Ο Φυσιολατρικός( Φ.Ο.Ν.Ι.) πραγματοποίησε εκδρομή για Σύρο το τριήμερο από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου. 
05/06/2006 -  περισσότερα
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας διοργάνωσε μια καταπληκτική εκδήλωση στην ετήσια γιορτή του, την Κυριακή 4 Ιουνίου.  
04/06/2006 -  περισσότερα
Λειτουργία των Κ.Ε.Π. και τις απογευματινές ώρες Πρόσφατα πάρθηκε απόφαση λειτουργίας των Κ.Ε.Π. και τα απογεύματα, η οποία και υλοποιείται.  
02/06/2006 -  περισσότερα
Η ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ Έγινε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η προγραμματισμένη εκδρομή στο Μαρόκο, από 24 έως και 31 Μαϊου 2006. 
02/06/2006 -  περισσότερα
Συνέντευξη τύπου του KE.MI.ΠΟ για ημερίδα κλωστοϋφαντουργίας Το Κέντρο Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού έδωσε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31 Μαϊου προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ημερίδας που οργανώνει, με θέμα:
"Κλωστοϋφαντουργία - Ταπητουργία ,το χθες, το σήμερα, το αύριο". 
01/06/2006 -  περισσότερα
Εκδήλωση παρουσίασης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας Την 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας. 
01/06/2006 -  περισσότερα
Προκήρυξη Δήμου για οργανικές θέσεις ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ 6839/2006 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας Δεκαέξι (16) συνολικώς θέσεων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι Αττικής με τρίμηνη σύμβαση. 
01/06/2006 -  περισσότερα
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Η Δημοτική Βιβλιοθήκη υλοποιεί με επιτυχία το πρόγραμμα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΙΒΛΙΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ το οποίο αποσκοπεί να εξοικειώσει τα παιδιά με το βιβλίο, αξιοποιώντας την πολυαισθητηριακή αγωγή. 
01/06/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!