Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ευστράτιος, Ορέστης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ  Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την μονοδρόμηση της Κασταμονής, η Επιτροπή Κατοίκων για την αναβάθμιση της Κασταμονής & Αλέκου Παναγούλη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
15/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΙΚΟΥ Το Δημοτικό Συμβούλιο Ν.Ιωνίας, ομόφωνα έχει αποφασίσει να δώσει αγώνα για τη διατήρηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Γαλατσίου και καλεί στη διαδημοτική εκδήλωση στις 17 Μαΐου. 
15/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τη διενέργεια 2ήμερης εκδρομής στους Νομούς Ευρυτανίας και Φθιώτιδας. 
15/05/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία επισημαίνει ότι οι προχθεσινές εκλογές των φοιτητικών συνδικαλιστικών φορέων έδειξαν για άλλη μια φορά τις παθογένειες του φοιτητικού συνδικαλισμού... 
14/05/2007 -  περισσότερα
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ   
11/05/2007 -  περισσότερα
20οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  Μέσα σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο διεξήχθησαν την Κυριακή 06/05/07 οι 20οι Αγώνες δρόμου για όλα τα σχολεία της Ν.Ιωνίας. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟ 1ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας απέκτησε μετά από αρχαιρεσίες, το πρώτο εκλεγμένο Διοικητικό της Συμβούλιο. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Μπροστά στην μεγάλη πανεργατική απάντηση της 15 Μάη για το μεγάλο θέμα των ταμείων, χρειάζεται ένας απολογισμός της απεργίας της ΕΣΗΕΑ στις 8/5... 
09/05/2007 -  περισσότερα
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ  Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαΐου η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» συμμετείχε στο 3ο Protestival για τη νομιμοποίηση της κάνναβης με τη διανομή έντυπου υλικού εναντίον της παράλογης απαγόρευσης που οδηγεί χιλιάδες νέους ανθρώπους στην εγκληματικότητα, στην φυλακή και στον θάνατο. 
09/05/2007 -  περισσότερα
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ" Το πρόβλημα των απορριμμάτων έχει προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας και γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες των διαφόρων πλευρών αυτού του σημαντικού για το περιβάλλον, την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία,θέματος... 
09/05/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!