Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ιάκωβος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. Η " ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" με δελτίο τύπου που εξέδωσε καταγγέλλει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την ελλιπή προβολή του συνδυασμού στις Νομαρχιακές εκλογές. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΔ  Θετική για τη Ν.Δ ήταν η πρώτη σε βάθος αποτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, έκρινε το διαγραμματειακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η αναζήτηση των αντιγράφων ποινικού μητρώου γενικής ή δικαστικής χρήσης από τα υπουργεία, τις αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, διενεργείται υποχρεωτικά από την αρμόδια για την έκδοση της τελικής πράξης υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται πλέον σχετική εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου πολίτη. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΑΛΛΑΓΗ ΧΏΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Το πάρτυ που έχει προγραμματίσει η "Συμμαχία για την Υπερνομαρχία" στη Ν.Ιωνία, για το Σάββατο 11 Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθεί σε άλλη τοποθεσία. 
01/11/2006 -  περισσότερα
"ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Ν.Ιωνίας «ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ» καλεί σε συνάντηση-συζήτηση για το Εκπαιδευτικό Κίνημα την Τρίτη 7 Νοεμβρίου. 
31/10/2006 -  περισσότερα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Ο κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, με ανοιχτή επιστολή, ευχαριστεί τους δημότες της Ν. Ιωνίας που τον τίμησαν με την ψήφο τους. 
30/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2006 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του προγράμματος "Συγγραφείς και Εικονογράφοι στα σχολεία και τις βιβλιοθήκες" του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου. 
30/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η παράταξη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" γιορτάζει το αποτέλεσμα των νομαρχιακών εκλογών και πραγματοποιεί πάρτυ το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. 
30/10/2006 -  περισσότερα
ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Διακήρυξη βασικών αρχών έδωσε στη δημοσιότητα η νέα κίνηση πολιτών. 
30/10/2006 -  περισσότερα
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Με την καθιερωμένη παρέλαση στη Λ.Ηρακλείου και τη δεξίωση στο Παλαιό Δημαρχείο, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την εθνική επαίτειο. 
28/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!