Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ.,
στον πεζόδρομο της Π.Π. Γερμανού,θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Γ.Χαραλάμπους. 
14/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - Συνάντηση Ντινόπουλου και Σπυρίδωνος με το ΔΣ του ΕΚΑ Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) είχε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, Αργύρης Ντινόπουλος και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων, στα γραφεία του κέντρου. 
14/09/2006 -  περισσότερα
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" - Επίσκεψη Μαυρίκου σε εργοτάξιο του ΟΣΕ Κάλεσμα στους εργαζόμενους "να ψηφίσουν και στις τοπικές εκλογές με κριτήριο το σύνολο της ζωής τους και όχι μόνο το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους", απηύθυνε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ) Γιώργος Μαυρίκος, που επισκέφθηκε εργοτάξιο του ΟΣΕ. 
14/09/2006 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ  Την πλήρη απάντηση του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Spilda, σχετικά με τη χρηματοδότηση τοπικής περιφερειακής αυτοδιοίκησης για προγράμματα εύρεσης εργασίας απεξαρτημένων ατόμων δίνει στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Σημειώνεται ότι χθες ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γ. Πανούσης, επισκέφθηκε τον ΟΚΑΝΑ  
14/09/2006 -  περισσότερα
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ: Κείμενο για την Καλογρέζα Κείμενο για την συνοικία Καλογρέζα του Δήμου Ν. Ιωνίας έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοτική Κίνηση Ν. Ιωνίας "Αριστερή Όχθη" 
13/09/2006 -  περισσότερα
ΟΙ" ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο Υποψήφιος Υπερνομάρχης Γιάννης Πανούσης, ο Υποψήφιος Νομάρχης Αθηνών Σπύρος Λυκούδης μαζί με υποψηφίους Νομαρχιακούς Συμβούλους του Συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, βρέθηκαν στην Αγορά του Αμαρουσίου την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.  
13/09/2006 -  περισσότερα
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ  Σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη της, προχωρεί η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, μετά την αποκάλυψη από τον Τύπο, προσπάθειας εμπλοκής της σε σκάνδαλο ανέγερσης ξενοδοχείου στην Αίγινα. 
13/09/2006 -  περισσότερα
Ν.ΙΩΝΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 2006 Το ΙΟΝΙΑΝΕΤ έχει τη χαρά να δημοσιεύσει τον κατάλογο των επιτυχόντων μαθητών της πόλης μας σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.Δείτε όλους τους επιτυχόντες ανά σχολείο και τη σχολή επιτυχίας τους. 
12/09/2006 -  περισσότερα
ΟΔΗΓΙΑ ΕΣΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με Οδηγία του που αφορά τη ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των κοινοτικών, δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών της 15ης και 22ας Οκτωβρίου 2006 ζητά...  
12/09/2006 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση 
11/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!