Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά Πέτρο Κυριακού, συναντήθηκε η υπερνομάρχης Φώφη Γεννηματά. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιώς Σπύρος Σπυρίδων μετακινήθηκε με τον ηλεκτρικό, σε μία συμβολική κίνηση ... 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ Στις αξίες του ελληνικού σχολείου και στον κρίσιμο ρόλο του δασκάλου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Γ.Πανούσης 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Επίσκεψη στον Προμηθευτικό Οργανισμό Φαρμάκου πραγματοποίησε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γιώργος Μαυρίκος, συνοδευόμενος από την υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο Ζωή Σώκου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - 1ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο που διοργάνωσε η ολομέλεια των Ενώσεων Προγεννητικής και Περιγεννητικής ψυχολογίας και Ιατρικής στην Ευρώπη.Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Ένωση Προγεννητικής και Περιγεννητικής Ψυχολογίας και Ιατρικής, η έδρα της οποίας είναι στη Ν. Ιωνία.  
21/09/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ O κ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ Τα ονόματα σαράντα τεσσάρων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Ιωνία 21ος Αιώνας» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, κ. Νίκος Κουκουλάρης.  
21/09/2006 -  περισσότερα
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ Ο Γιάννης Βέλλης,γνωστός εκδότης, επί σειρά ετών, τοπικών εντύπων, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κολμανιώτη. 
21/09/2006 -  περισσότερα
"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ":ΣΥΣΚΕΨΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Σύσκεψη - ενημέρωση για το κατέβασμα της "Συμμαχίας
για την Υπερνομαρχία" στις Νομαρχιακές Εκλογές, έγινε τη Κυριακή 17/9. 
20/09/2006 -  περισσότερα
ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Όπως ανακοινώθηκε απο το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Ιωνίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία.  
19/09/2006 -  περισσότερα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2006  
19/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!