Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟ "ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Ανανεωμένο κατά 60% είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Υπέρ Νομαρχία Πολιτών", που παρουσιάστηκε από τη Φώφη Γεννηματά, τον Γιάννη Σγουρό και τον Γιάννη Μίχα. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Με κατάμεστους όλους τους χώρους του Μεγάρου Μουσικής από πλήθος κόσμου, βουλευτών και παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους υποψήφιους Νομάρχες Αθηνών Γιάννη Σγουρό και Πειραιώς Γιάννη Μίχα, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού "Υπέρ Νομαρχία Πολιτών". 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Εγκύκλιος απεστάλη από το ΥΠΕΣΔΔΑ προς όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας, με θέμα τη μετάδοση στο υπουργείο των αποτελεσμάτων των εκλογών... 
22/09/2006 -  περισσότερα
"ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" - ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ "Η παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο (22/9) σε συνδυασμό με τις επερχόμενες νομαρχιακές-δημοτικές εκλογές κανονικά θα έπρεπε να δίνει την ευκαιρία ανάδειξης αλλά και διαλόγου γύρω από το μεγάλο θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης...  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ "Ολοι οι αριστεροί που αισθάνονται αριστεροί έχουν μία και μόνη επιλογή στην υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά, τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία". Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Γ.Μαυρίκος μιλώντας σε εργαζόμενους στο Νομισματοκοπείο. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΔΕΚΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ Δέκα προτάσεις - καινοτομίες για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, που "θα αναδείξουν το θεσμό, που μέχρι τώρα ήταν αδιάφορος και θα δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα των κατοίκων του λεκανοπεδίου", έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αργύρης Ντινόπουλος 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΕ ΠΑΠΙΓΚΟ, ΚΟΝΙΤΣΑ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας πραγματοποιεί 3ήμερη εκδρομή στις 29-30/9 και 1/10/2006.  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" Νυχτερινή «ισοπεδωτική» επιδρομή δέχτηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού
«Συμμαχία για την Υπερνομαρχία», στα Προπύλαια. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Με αφορμή την «Πόλη χωρίς το Αυτοκίνητό μου» που έχει ορισθεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος, ως αρμόδιος υφυπουργός για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων των υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα, εξέδωσε σχετική εγκύκλιο. 
21/09/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΠΙ Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΔΗΠΙ με υποψήφιο Δήμαρχο Ν.Ιωνίας τον Παναγιώτη Τσουκαλά έγινε σε επιτυχή συγκέντρωση της παράταξης στις 20/9. 
21/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!