Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" Από τα πιο «δημοσιογραφικά» είναι το ψηφοδέλτιο της"ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την υπερνομαρχία" 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Μάνο Λοϊζο.  
26/09/2006 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Φ. ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Επίθεση στην υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε η υποψήφια νομάρχης Αθηνών με την "Υπερνομαρχία Δράσης" Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ. 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Φ. ΠΙΠΙΛΗ  Για "μισές αλήθειες", αλλά και "κατάφωρα ψέματα", κατηγόρησε η κα Γεννηματά την υποψήφια νομάρχη Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι η Φ.Γεννηματά "λαμβάνει διπλό μισθό από την υπερνομαρχία και την Εθνική Τράπεζα". 
26/09/2006 -  περισσότερα
"ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" - ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΠΙΠΙΛΗ Με αφορμή την δημόσια αντιδικία για θέματα που δεν αποτελούν προτεραιότητες για τη διεξαγωγή των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών ανάμεσα στους συνδυασμούς της κας Γεννηματά και του κ. Ντινόπουλου, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, έκανε την ακόλουθη δήλωση... 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Θ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αποτελούμενη από τον Γιάννη Πανούση, υποψήφιο Υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά, Μανόλη Γλέζο και Στέφανο Μπαγεώργο υπεύθυνο γρ. Τύπου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θεόδωρο Ρουσσόπουλο. 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Τους υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους του Συνδυασμού Υπερνομαρχία Δράσης , παρουσίασαν, σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιά, Αρ. Ντινόπουλος , η υποψήφια Νομάρχης Αθηνών, Φ. Πιπιλή και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιά, Σπ. Σπυρίδωνας.
 
25/09/2006 -  περισσότερα
''ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Κλιμάκιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον υποψήφιο υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά Γιάννη Πανούση επισκέφθηκε τους χώρους του Γηροκομείου Αθηνών και είχε εκτενή συζήτηση με τη διοίκησή του και με εκπροσώπους των εργαζομένων.  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Με κοινή απόφαση των υπουργών Άμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, οι Έλληνες ανυπότακτοι του εξωτερικού (πλην των λιποτακτών), απαλλάσσονται προσωρινά από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα 77 υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων Αθήνας και Πειραιά του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
22/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!