Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ "ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» επισκέφθηκε ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων συνοδευόμενος από υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Δράσης».  
28/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΣΕΛΠΕ Ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, Αργύρης Ντινόπουλος και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων, παρακάθισαν στο γεύμα που παρέθεσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), όπου και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους του λιανικού εμπορίου.  
28/09/2006 -  περισσότερα
ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έγινε στο Δημοτικό ρ/σ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM 
28/09/2006 -  περισσότερα
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ Το Πνευματικό Κέντρο ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων των Τμημάτων του που διεξάγονται πλέον στις περισσότερες συνοικίες του Δήμου μας. 
28/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Φ. ΠΙΠΙΛΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σε απάντηση της ανακοίνωσης του συνδυασμού "Υπερνομαρχία Πολιτών" σχετικά με το θέμα της "διπλοθεσίας" της υπερνομάρχου Φώφης Γεννηματά, η υποψήφια νομάρχης Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή δηλώνει...  
27/09/2006 -  περισσότερα
ΠΟΕ - ΟΤΑ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Αποφασισμένη να διεκδικήσει τα δικαιώματά της με κάθε τρόπο εμφανίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων- Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.), καθώς "η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών αρνείται να προχωρήσει στην ικανοποίηση του αιτήματος για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα".  
27/09/2006 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΝΑΣ - ΔΗΠΙ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν, έξω από το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Γαλατσίου την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ) και οι παρατάξεις Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία (ΔΗΠΙ).. 
27/09/2006 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η Συντονιστική και Διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής με την επωνυμία "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ", προσκαλεί στις 27-9 τους Ηπειρώτες της πόλης μας σε συζήτηση. 
26/09/2006 -  περισσότερα
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ».  Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη εκπόνησε και ξεκινά να υλοποιεί από το μήνα Οκτώβριο σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων πολυαισθητηριακής προσέγγισης και ανάγνωσης του βιβλίου για τους μικρούς μας φίλους, λογοτεχνικές βραδιές για τους ενήλικες σε συνεργασία με το καταξιωμένο στα πολιτιστικά δρώμενα της πατρίδας μας, το ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ.  
26/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ Το Πνευματικό Κέντρο ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων του Τμήματος Ζωγραφικής. 
26/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!