Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, είχαν η Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Φώφη Γεννηματά και ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. 
30/09/2006 -  περισσότερα
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΝΟΥΣΗ-ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ Κλιμάκιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον υποψήφιο Υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ και την υποψήφια νομάρχη Πειραιά ΕΥΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ περιόδευσαν στα Μέθανα, στον Πόρο και στην Επαρχία Τροιζήνας.  
30/09/2006 -  περισσότερα
ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - ΘΕΣΕΙΣ Τις θέσεις της έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη Ν.Ιωνίας "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ"... 
29/09/2006 -  περισσότερα
"ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" - ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Δόθηκε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" για τις δημοτικές εκλογές στη Ν.Ιωνία. 
29/09/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕΒ Με αφορμή τη δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ περί "καρτέλ εργασίας" κοινών συμφερόντων εργαζομένων και εργοδοτών, ο υποψήφιος υπερνομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Γ.Μαυρίκος σχολίασε... 
29/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Α. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, σε εκδήλωση της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Εφοριακών, σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, Αργύρης Ντινόπουλος. 
29/09/2006 -  περισσότερα
30 ΕΚΑΤ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΤΗΣΙΩΣ Περίπου τριάντα εκατομμύρια πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εκδίδουν κάθε χρόνο οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα, ενώ για τον έλεγχο των αρχείων και τη διεκπεραίωσή τους απασχολείται μεγάλος αριθμός υπαλλήλων, που απαρτίζουν το 15% της δημόσιας διοίκησης. 
29/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το Χορευτικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου, ξεκινά τα μαθήματά του την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2006  
28/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΙΚ - ΒΙΤΡΩ - ΝΩΠΟΓΡΑΦΙΑΣ  Ξεκινούν τα μαθήματα του Τμήματος Μπατίκ - Βιτρώ & Νωπογραφίας από το Πνευματικό κέντρο. 
28/09/2006 -  περισσότερα
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Χωρίς διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες Εθνικές εκλογές, θα δοθούν οι ειδικές εκλογικές αποζημιώσεις στους συμμετέχοντες στην προετοιμασία και διεξαγωγή των επικείμενων Νομαρχιακών και Δημοτικών εκλογών. 
28/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!