Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ο συνδυασμός "Υπερνομαρχία Πολιτών" εγκαινιάζει το Εκλογικό του Κέντρο στον Πειραιά. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Την έμπρακτη αλληλεγγύη της παράταξής του προς τον αγώνα των δασκάλων και των καθηγητών, εξέφρασε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, Γιώργος Μαυρίκος 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Στις εταιρίες τροφοδοσίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", περιόδευσε ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη
"Συμπαράταξη για την Αθήνα", επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού και της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας". 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Γιάννης Πανούσης, με τους υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους, Σ.Ανδριοπούλου και Δημ.Χατζησωκράτη, επισκέφτηκαν τα Δικαστήρια, στη Σχολή Ευελπίδων.  
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑ Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" προσκάλεσαν στην Αθήνα το Δήμαρχο της μαρτυρικής Κανά του Λιβάνου κ. Σαλάχ Σαλάμε, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και θα πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στις 4-5 Οκτωβρίου 2006. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το πρόγραμμά τους για την Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά παρουσίασαν στα γραφεία τους οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Υπερνομαρχία Δράσης", Αργ. Ντινόπουλος, Φ. Πιπιλή και Σπ. Σπυρίδωνας.  
03/10/2006 -  περισσότερα
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Αλέκος Αλαβάνος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο τής "Αριστερής Όχθης", του υποψηφίου Δημάρχου Ν. Ιωνίας Γιάννη Κολμανιώτη. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ Ένα διαφορετικό τρόπο να απευθυνθούν κυρίως στη νεολαία στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα, επέλεξαν ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Αργύρης Ντινόπουλος και η υποψήφια Νομάρχης Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Δράσης». 
02/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Αντιπολεμικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Πολέμου. 
01/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου προσκαλούν τους Ιωνιώτες τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006 και ώρα 6:30 μ.μ. στη δημοτική Βιβλιοθήκη (Πισιδίας 4). 
01/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!