Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Κ. ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΕΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 35 χρόνια από τη εξέγερση του Πολυτεχνείου η διεθνής αλλά και η εσωτερική πολιτική και οικονομική συγκυρία καθιστούν ξανά επίκαιρα τα μηνύματα του αγώνα του λαού και των φοιτητών κατά της χούντας των συνταγματαρχών... 
17/11/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, με αφορμή την απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές, προτείνει μέτρα που θα τις μετατρέψουν από φυλακές-κολαστήρια σε σωφρονιστήρια. 
16/11/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008 στην πανέμορφη Αράχωβα, στους πρόποδες του Παρνασσού και στη μαγευτική
Αγόριανη. 
15/11/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ" Ο Σύλλογος μας ενημερώνει όλα τα μέλη του, ότι άλλους πόρους δεν έχει, πέραν της δικής σας συνδρομής... 
15/11/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της διαπιστώνει ότι η διεθνής κα εγχώρια οικονομική κρίση αντί να αντιμετωπίζεται με υπευθυνότητα από τα πολιτικά κόμματα αποτέλεσε, αντίθετα, την αφορμή για έκρηξη παροχολογίας και λαϊκισμού. 
14/11/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES  Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στα δημοτικά ΜΜΕ έξω από το γραφείο του Π. Παυλόπουλου με τον οποίο συναντήθηκε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. 
13/11/2008 -  περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το ενδιαφέρον, η ευαισθησία αλλά και η μέριμνα της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς σε θέματα υγείας και ιδίως πρόληψης επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά με την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για την Οστεοπόρωση που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως 25 Οκτωβρίου και η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 
13/11/2008 -  περισσότερα
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ Κινητοποίηση έξω από την ΚΕΔΚΕ πραγματοποίησαν την Τρίτη 11 Νοέμβρη δεκάδες εργαζόμενοι από τα δημοτικά ΜΜΕ, «Ξένιος», «επικοινωνία»,
«Αθήνα984», «Αir» και το portal του 984. 
12/11/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ» ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Συνάντηση των Νομαρχιακών Συμβούλων Ηπείρου που ανήκουν στην παράταξη «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/11/2008 και ώρα 6.30 μμ στα Ιωάννινα (ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ). 
11/11/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ"  Ο Διαδημοτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολίτες για την Προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει στις 26/11/08 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας. 
10/11/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!