Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αγνή, Νεόφυτος, Πάτροκλος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  Ο Εκπολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Κρητών Ν.Ιωνίας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό και το κόψιμο της πίτας του Συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008. 
11/02/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, σε ανακοίνωση της για τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, χαρακτηρίζει τα μέτρα αυτά απόδειξη έσχατης ανευθυνότητας στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος, που υπό την πίεση του δημογραφικού, έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. 
11/02/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας με συγκίνηση και ελπιδοφόρα χαρά χαιρετίζει την εκλογή του συμπατριώτη μας και μέχρι πρότινος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Ιερωνύμου στη θέση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. 
11/02/2008 -  περισσότερα
ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Οι Οικολόγοι Πράσινοι Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης, Νέας Χαλκηδόνας, Νέας Φιλαδέλφειας ιδρύουν Τοπικούς Πράσινους Πυρήνες σε κάθε δήμο και Οργανωτικό Τομέα Βάσης για όλους τους αναφερόμενους δήμους. 
08/02/2008 -  περισσότερα
ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ "ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ" Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με τους Φορείς & Συνδιοργανωτές, ανακοινώνουν ότι η τελετή στο Ηρώο θα γίνει την Κυριακή, 16 Μαρτίου. 
08/02/2008 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ  Μετά την ανακοίνωση του νέου Αρχιεπισκόπου, η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς κα Ντίνα Μπέη δήλωσε... 
08/02/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ" Η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και το Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων σας προσκαλούν την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008 σε ημερίδα με θέμα "Βελτίωση της Διοικητικής Ικανότητας των Ο.Τ.Α."και Ανάπτυξη του Σύγχρονου Δημοτικού Μάνατζμεντ. 
08/02/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της διατύπωσε την συμφωνία της με την προτεινόμενη επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου. 
07/02/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ.Π.Ε. Η Διαδημοτική Πολιτιστική Ένωση σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της,στο συνεδριακό κέντρο του δήμου μας,την Κυριακή 10/2/2008 ώρα 11:00π.μ. 
06/02/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  Η Ενωτική Αντικαπιταλιστική Αριστερά καταγγέλλει την απροκάλυπτη ανθρωπόκτονα δράση της Χρυσής Αυγής. 
06/02/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!