Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σαμουήλ


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Έτοιμος είναι ο κρατικός μηχανισμός για την διεξαγωγή των προσεχών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών στις 15 και 22 Οκτωβρίου.  
13/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Σ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ  Τη Στατιστική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχίας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων με την Υπερνομαρχία Δράσης. 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ Φ. ΠΙΠΙΛΗ Με την υποψήφια νομάρχη Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή συναντήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙ Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Σημηριώτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΑΣΙ, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γκότση. 
13/10/2006 -  περισσότερα
Η Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "Σήμερα χρειάζεται ένας πιο γενναίος και δυναμικός αγώνας για την Παιδεία, σε σύγκριση με τους μεγάλους αγώνες του 1998 - 1999", τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα σε δηλώσεις της στη Νέα Ιωνία όπου περιόδευσε ενόψει των εκλογών.  
12/10/2006 -  περισσότερα
ΟΣΕ - ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας ανακοινώνει ότι, ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών και προς διευκόλυνση της μετακίνησης των Δικαστικών Αντιπροσώπων, Εφόρων και ψηφοφόρων, παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων Σιδηροδρόμου. 
12/10/2006 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ομιλία Γ. Μαυρίκου,μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και
Υποψήφιου Υπερνομάρχη ΝΑΣ Αθήνας - Πειραιά, στο πεδίον Αρεως. 
12/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ" Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική Εκδήλωση της "Αριστερής Όχθης" την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στην πλατεία Σημηριώτη. 
11/10/2006 -  περισσότερα
ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ MOUNTAIN BIKE Η Ομάδα του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε την πρώτη εκδρομή για την νέα Προσκοπική Χρονιά. 
11/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ:ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ  Το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», και τα νοσοκομεία Τζάνειο, Μεταξά και Αλεξάνδρα, επισκέφθηκαν η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
11/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!