Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Ξεκίνησε το Πασχαλινό ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα. 
29/03/2007 -  περισσότερα
ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Σας γνωρίζουμε τη σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβouλίoυ τoυ Συλλόγου Εστία Ν.Ιωνίας, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 12.03.2007. 
28/03/2007 -  περισσότερα
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΑΚΗ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ Το "ίδρυμα νεοελληνικής ποίησης Τάκης Σινόπουλος" οργάνωσε τη δική του γιορτή, στην έδρα του στο σπίτι του αείμνηστου Τάκη Σινόπουλου στον Περισσό...  
28/03/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"-ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ Tο Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες & Νοητική Στέρηση «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» -ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ στα Άνω Λιόσια επισκέφθηκαν σήμερα η Υπερνομάρχης Αθήνας & Πειραιά Φώφη Γεννηματά και ο Νομάρχης Δυτικής Αττικής Αριστείδης Αρκουδάρης. 
28/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"-ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ Κοινή πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα, αναλαμβάνουν η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς, η Νομαρχία Αθηνών, η Νομαρχία Πειραιώς και η Νομαρχία Δυτικής Αττικής. 
27/03/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Οι Έλληνες πολίτες διαπιστώνουν αυτές τις ημέρες ότι το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η διατήρηση του "δημόσιου χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης", ταυτίστηκε με την λεηλασία, από το κράτος και κάποιες προνομιούχες ομάδες, των χρημάτων της πλειοψηφίας των εργαζομένων...  
27/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ανοιχτή επιστολή στα αθλητικά σωματεία, τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης με αφορμή την παρουσία της ομάδας μας στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΑ. 
26/03/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Πραγματοποιήθηκε με πολλή επιτυχία, επίσκεψη των μελών και των φίλων του Συλλόγου Σμυρναίων Ν.Ιωνίας στην έκθεση της Βουλής των Ελλήνων με θέμα: «Η Αττική γη υποδέχεται τους Πρόσφυγες του 1922». 
26/03/2007 -  περισσότερα
ΝΕΟ Δ.Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η Παλλεσβιακή Ένωση Ν.Ιωνίας-Ηρακλείου εξέλεξε το νέο της Δ.Σ. 
26/03/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ" Η Συμμαχία "Σταματήστε τον πόλεμο" συνεχίζει την αντιπολεμική της δράση συμμετέχοντας στην αντιπολεμική διάσκεψη του Καϊρου. 
22/03/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!