Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  Το Χορευτικό Εργαστήρι του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ν.Ιωνίας, διοργάνωσε στις 26/6 μία εξαιρετική εκδήλωση με τίτλο: "Ένας χορός, πολλοί τόποι, μία πατρίδα!" 
27/06/2006 -  περισσότερα
Μονοήμερη κρουαζιέρα Πανλεσβιακής Ένωσης Η Πανλεσβιακή Ένωση Ν.Ιωνίας & Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων της, μονοήμερη κρουαζιέρα στις 25 Ιουνίου σε νησιά του Αργοσαρωνικού.  
26/06/2006 -  περισσότερα
ΔΟΝΝΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Την Παρασκευή 23 Ιουνίου διοργανώθηκε μια μοναδική σε ομορφιά και ευαισθησία εκδήλωση στο Παναιτώλιο,από τον Δημοτικό Οργανισμό Νεολαίας Νέας Ιωνίας Αττικής (Δ.Ο.Ν.Ν.Ι.Α.) με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας στον αγώνα κατά του ρατσισμού. 
24/06/2006 -  περισσότερα
«Παλιές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ν. Ιωνίας» : 2ου Εν.Λυκείου Ν.Ιωνίας  Η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Εν.Λυκείου Ν.Ιωνίας διοργάνωσε στις 23/6 μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση ιστορικής μνήμης και ευαισθησίας,με παρουσίαση του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης:«Παλιές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ν.Ιωνίας» 
24/06/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ (Δημοτική Κίνηση Ν.Ιωνίας) - "ΟΧΙ εμπορικό κέντρο στο κτήμα Βέικου" Η δημοτική παράταξη "αριστερή όχθη", απευθύνεται με ανακοίνωσή της σε όλους τους πολίτες της Ν. Ιωνίας,για να εκφράσει,όπως αναφέρει, την απόλυτη αντίθεσή της στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, να εκχωρήσει σε ιδιώτες τον χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο κτήμα Βέικου στο Γαλάτσι. 
23/06/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ διοργανώνει 7ήμερη κρουαζιέρα σε νησιά του Αιγαίου από 18 έως και 25 Αυγούστου 2006. 
22/06/2006 -  περισσότερα
ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ«Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Εσπερίδα με τίτλο «Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»,οργάνωσε ο Δήμος, στις 21 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου. Παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες δράσεις προγραμματισμού και πληροφορικής που αφορούν πρωτοποριακά προγράμματα για την τωρινή και μελλοντική ανάπτυξη της Ν.Ιωνίας.  
22/06/2006 -  περισσότερα
Άρθρο-παρέμβαση του Αριστείδη Χατζησαββίδη για τη διαφθορά στον τοπικό Τύπο Το θέμα της διαφθοράς που επικρατεί στο χώρο του τοπικού Τύπου, σ' ότι αφορά τις κάθε λογής προσπάθειες εκβιασμού,φέρνει στο προσκήνιο ο δημοτικός σύμβουλος Ν.Ιωνίας και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού,Αριστείδης Χατζησαββίδης με άρθρο-παρέμβασή του. 
21/06/2006 -  περισσότερα
ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών του τμήματος φωτογραφίας του Πνευματικού Κέντρου Ν.Ιωνίας την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Παναιτώλιο (πλατεία Αλσούπολης). 
20/06/2006 -  περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η Γέρμα του Λόρκα που είναι ένα από τα πιο σπουδαία έργα του κορυφαίου Ισπανού Ποιητή, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας (Αρχιμήδους και Λυκαονίας, πλησίον ΗΣΑΠ Πευκακίων) από ομάδα σπουδαστών της δραματικής σχολής ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, σε σκηνοθεσία, φωνητική και μουσική διδασκαλία του κ.Βασιλείου Κονταξή. 
20/06/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!