Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Κατάθεση υπογραφών κατοίκων οδού Σόλωνος για τη νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση  Υπόμνημα και υπογραφές κατοίκων της οδού ΣΟΛΩΝΟΣ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 03/05/06 που αφορά την αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας της εν λόγω οδού, κατέθεσαν στο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικοί σύμβουλοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΜΑΝΙΩΤΗΣ & ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ 
13/07/2006 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ: Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή  Συγκροτήθηκε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.  
12/07/2006 -  περισσότερα
Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ): Πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών(ΚΕΠ), από τις 3/7/2006 έως και τις 15/12/2006, τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 
12/07/2006 -  περισσότερα
Στις 17 Ιουλίου ξεκινούν φέτος οι θερινές εκπτώσεις Φέτος οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν στις 17 Ιουλίου 2006 και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους.  
12/07/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ H Διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν.Ιωνίας "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ", ενημερώνει για την συμμετοχή του Συλλόγου σε διάφορες εκδηλώσεις, κάτω από την έγκριση και αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. 
10/07/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΑΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Συνεδρίασε χθές(7/7) εκτάκτως η Συντονιστική Γραμματεία του ΙΟΝΙΑΝΕΤ, η οποία ομόφωνα επικρότησε την απόφαση του εκδότου μας για την αποφασιστική δημοσιογραφική γραμμή υπεράσπισης του πολιτικού κόσμου της πόλης μας από ένα πόλεμο πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα και τη δημοσιοποίηση των μεθόδων αυτών.  
08/07/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ "ΒΟΜΒΑ¨ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Πολιτική βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να εξαπολύσει δημοτικός συνδυασμός, ανακοινώνοντας συνεργασία έκπληξη, που θα ταράξει τα τοπικά πράγματα εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.  
04/07/2006 -  περισσότερα
9η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στην αίθουσα συνεδριάσεων του, την Δευτέρα 3 Ιουλίου για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:.. 
04/07/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Η πολιτική κίνηση Νέας Ιωνίας του Συνασπισμού γνωστοποιεί οτι στηρίζει στις δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κολμανιώτη. 
03/07/2006 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Την πρώτη της επίσημη συγκέντρωση με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Ηρακλή Γκότση, πραγματοποίησε στις 28 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, η ΔΑΣΙ. 
29/06/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!