Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σαμουήλ


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Εντονη αμφισβήτηση επικρατεί ανάμεσα στους εκλεγέντες και μη δημοτικούς συμβούλους του κ. Χαραλάμπους όσον αφορά τους σταυρούς που έλαβε ο κάθε υποψήφιος. Κυριολεκτικά σημεία και τέρατα συνέβησαν στα αποτελέσματα που έδωσαν οι δικαστικοι αντιπρόσωποι και τα λάθη είναι τόσα πολλά που σίγουρα πλέον αλλάζουν τη σειρά εκλογής των δημοτικών συμβούλων, αλλά το κυριότερο αφαιρούν την εκλογή από κάποιους συμβούλους δίνοντάς την σε επιλαχόντες. 
27/10/2006 -  περισσότερα
ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ Διακόσιοι τριανταένας δήμοι παραλάβανε χθες 25/10/2006 νέα εγκύκλιο από τον υφυπουργό Εσωτερικών κ.Αθανάσιο Νάκο, κατά την οποία είναι υποχρεωμένοι να καταρτίσουν τετραετή επιχειρησιακά προγράμματα για την τοπική ανάπτυξη τους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2007. 
26/10/2006 -  περισσότερα
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καλεί τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. 
26/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ Συγκέντρωση στην πλατεία Σημηριώτη και διαδήλωση στη Λεωφ.Ηρακλείου πραγματοποίησαν την Τρίτη 24/10 δεκάδες απεργοί δάσκαλοι του τοπικού συλλόγου "Γ.Σεφέρης" 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων του Χορευτικού Εργαστηρίου. 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων του Παιδικού Μουσικοφωνητικού Εργαστηρίου, το οποίο αισίως εισέρχεται στο δεύτερο έτος της λειτουργίας και προσφοράς του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" Το Ίδρυμα "Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης" και ο "Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας" διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα "Ποίηση: Λόγος και τέχνη - Δέκα Έλληνες ποιητές διαβάζουν ποιήματα τους και συνομιλούν με άλλους ποιητές, κριτικούς και το κοινό".  
25/10/2006 -  περισσότερα
Ο Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια της κυβέρνησης για τον υποδειγματικό τρόπο της ομαλής διεξαγωγής των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 
24/10/2006 -  περισσότερα
ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μετά από αίτημα κατοίκων η Νομαρχία Αθηνών προχωρεί στην αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στην οδό Αγ. Βασιλείου 6 . 
23/10/2006 -  περισσότερα
ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ:ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ-Oικολογική Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών,ονομάζεται η νέα κίνηση που επιχειρεί να ιδρυθεί με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου-εκδότη Γιάννη Βέλλη. 
21/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!