Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Ο ΝΙΚΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ο κ. Νίκος Δακουτρός ανακοίνωσε και επίσημα στο πρόσφατα δημοτικό συμβούλιο, τη συνεργασία της παράταξής του ΙΩΝΙΑ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την παράταξη του Δημάρχου κ. Γιάννη Χαραλάμπους. 
31/07/2006 -  περισσότερα
Γιορτή στην Κατασκήνωση του Δήμου  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή "Κατασκηνωτικό καλοκαίρι 2006" της κατασκήνωσης του Δήμου Ν. Ιωνίας, στο Αλεποχώρι. 
28/07/2006 -  περισσότερα
Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου της "Αριστερής Όχθης" Η Δημοτική Παράταξη "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΌΧΘΗ" πραγματοποίησε χθες 25/07, με ιδιαίτερη επιτυχία τα εγκαίνια του κεντρικού Εκλογικού της Κέντρου.  
26/07/2006 -  περισσότερα
ΦΟΝΙ: Επέστρεψαν οι εκδρομείς από τον περίπλου ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ Επέστρεψαν χθές ενθουσιασμένοι από τον περίπλου Αγ.Πετρούπολη - Μόσχα με ποταμόπλοιο, οι 45 εκδρομείς του Φυσιολατρικού.Ήταν μία εκπληκτική εκδρομή,όπως είπαν,που ξεκίνησε στις 9/7 και διήρκησε 11 ημέρες. 
21/07/2006 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Γιάννης Χαραλάμπους ανέβασε τους πολιτικούς τόνους, σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ν.Ιωνίας. 
20/07/2006 -  περισσότερα
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ALANYA Ο Δήμος Ν.Ιωνίας στα πλαίσια της φιλοξενίας παιδιών από τον Δήμο Πευκόνοικου της επαρχίας Αμμοχώστου στα κατεχόμενα της Κύπρου και παιδιών από την αδελφοποιημένη πόλη Alanya της Τουρκίας... 
20/07/2006 -  περισσότερα
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ALANYA Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Alanya, με 16 παιδιά από τη Ν. Ιωνία και 1 συνοδό. 
19/07/2006 -  περισσότερα
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο της φιλοξενίας παιδιών(αδελφών πόλεων) από άλλες χώρες, εφέτος φιλοξενεί στις Παιδικές Κατασκηνώσεις στο Αλεποχώρι Αττικής, 18 παιδιά και 2 συνοδούς από τον Δήμο Λευκόνοικου της επαρχίας Αμμοχώστου, στα κατεχόμενα της Κύπρου και 12 παιδιά και 2 συνοδούς από την Αδελφοποιημένη, με το Δήμο Νέας Ιωνίας, πόλη της Τουρκίας Alanya.Μιά πρωτοβουλία της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου,με τη συνεργασία του Συνδέσμου Αλαγιωτών,τα μέλη του οποίου προσέφεραν μεγάλη βοήθεια.  
17/07/2006 -  περισσότερα
Κατατέθηκε ο ισολογισμός 2005 από τη ΔΕΠΕΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του δήμου μας κατέθεσε τον ισολογισμό του 2005  
14/07/2006 -  περισσότερα
Άρθρο-παρέμβαση για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ από τον Νικόλαο Καρλιάμπα(πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" Σε τρεις μήνες περίπου από σήμερα, οι δημότες κάθε δήμου θα κληθούν να αναδείξουν τους τοπικούς άρχοντες, το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι για μια 4ετία θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το καλό της πόλης, προβαίνοντας στην επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων.  
14/07/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!