Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΠΟΙΗΣΗ: ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ" Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. ξεκινάει ο 5ος Κύκλος των εκδηλώσεων "Ποίηση: Λόγος και Τέχνη" που οργανώνονται από κοινού από το Ίδρυμα "Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης" και το Σύλλογο Σμυρναίων Νέας Ιωνίας. 
03/11/2006 -  περισσότερα
ΑΛΛΑΓΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Από τη Δημοτική Επιχείρηση Έργων και Αναπτυξης(ΔΕΠΕΑ)ανακοινώθηκε ότι απο τις 30 Οκτωβρίου, με την καθιέρωση του χειμερινού ωραρίου, τα απογευματινά δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ν. Ιωνίας... 
03/11/2006 -  περισσότερα
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο Δήμος Αθηναίων, μετά από τις εκ του νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες, προχωρά στην εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε ορισμένες περιοχές της πόλης που θα ισχύσει από τις 20 Νοεμβρίου 2006.  
02/11/2006 -  περισσότερα
ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ Δεν πρόκειται το ΚΚΕ να συμμετάσχει στο διάλογο για την Παιδεία, τον οποίο προτείνουν από κοινού η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ.  
02/11/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ N.ΙΩΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Η Παλλεσβιακή Ένωση Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει διήμερη εκδρομή στη 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σπάρτη, Μονεμβασιά, Σπήλαια Δυρού και Μιστρά. 
02/11/2006 -  περισσότερα
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ALANYA Στους 16ους Διεθνείς Αγώνες Τριάθλου που πραγματοποιήθηκαν στην Alanya της Τουρκίας, συμμετείχε ο δήμος Νέας Ιωνίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. 
02/11/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας ανακοινώθηκε η έναρξη μάθημάτων στο τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. Η " ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" με δελτίο τύπου που εξέδωσε καταγγέλλει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, την ελλιπή προβολή του συνδυασμού στις Νομαρχιακές εκλογές. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΔ  Θετική για τη Ν.Δ ήταν η πρώτη σε βάθος αποτίμηση του αποτελέσματος των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, έκρινε το διαγραμματειακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας. 
01/11/2006 -  περισσότερα
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η αναζήτηση των αντιγράφων ποινικού μητρώου γενικής ή δικαστικής χρήσης από τα υπουργεία, τις αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, διενεργείται υποχρεωτικά από την αρμόδια για την έκδοση της τελικής πράξης υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται πλέον σχετική εξουσιοδότηση του ενδιαφερόμενου πολίτη. 
01/11/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!