Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Λουκέτο επ' αόριστον σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και αθλητικά κέντρα "Λουκέτο επ' αόριστον στους παιδικούς σταθμούς, στα δημοτικά αθλητικά κέντρα και στα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία της χώρας βάζουν από αύριο 1/9 οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Τρίωρη επίσης στάση εργασίας στις 5/9 στους Δήμους. 
31/08/2006 -  περισσότερα
Συνέντευξη Τύπου Πνευματικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Ο Πρόεδρος κ. Μαγιόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου καλούν τα τοπικά ΜΜΕ την 1/9 σε Συνέντευξη Τύπου.  
31/08/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" Η παράταξη ΄΄Συμμαχία για την Υπερνομαρχία΄΄ πραγματοποιεί την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. 
29/08/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Νέος τετραψήφιος αριθμός για πληροφορίες και καταγγελίες. Νέο τετραψήφιο αριθμό(1539) για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών δημιούργησε η Νομαρχία Αθηνών.  
28/08/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ Στα πλαίσια της περιοδείας στελεχών της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, o υποψήφιος Υπερνομάρχης για την Διευρυμένη Νομαρχία Αθήνας - Πειραιά, Γιάννης Πανούσης και η υποψήφια Νομάρχης για τη Νομαρχία Πειραιά, Εύη Καρακώστα, επισκέφθηκαν τα Αντικύθηρα και τα Κύθηρα. 
28/08/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" Για τις δραστηριότητές της ενάντια στον πόλεμο στο Λίβανο και τη συμπαράστασή της στους εργατικούς και φοιτητικούς αγώνες,ενημερώνει με δελτίο τύπου η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. 
26/08/2006 -  περισσότερα
Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ Την Πέμπτη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι βάσεις των Σχολών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.  
25/08/2006 -  περισσότερα
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006 Πληροφορίες για τις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ . 
25/08/2006 -  περισσότερα
ΝΕΟ Κ.Ε.Π ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ Λειτουργεί και στην Καλογρέζα,από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, όπως είχε ανακοινωθεί, το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ(ΚΕΠ). 
20/08/2006 -  περισσότερα
ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ Άμεσα μέτρα για την προστασία των δημοτών από το κύμα καύσωνα λαμβάνει ο Δήμος Ν. Ιωνίας και η Νομαρχία Αθηνών. Έτσι στη Ν. Ιωνία θα είναι ανοικτά όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου,καθώς και το Δημαρχείο,που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους.  
19/08/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!