Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σαμουήλ


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
"ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άρης Χατζησαββίδης καταθέτει τις απόψεις του για τα ολοήμερα σχολεία. 
17/11/2006 -  περισσότερα
3o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 Ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας Νέας Ιωνίας Αττικής (ΔΟΝΝΙΑ) και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής, διοργανώνουν το 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε γήπεδα μικρών διαστάσεων (5x5). 
16/11/2006 -  περισσότερα
ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΊΔΡΥΜΑ «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» Ο ΔΟΝΝΙΑ ανοίγεται σε νέες «θάλασσες». Από κοινού με το Ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος- Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης» δημιουργεί το «Νεανικό Εργαστήριο Ποίησης».  
16/11/2006 -  περισσότερα
ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΗΣ ALANAYA ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Επέστρεψε η ελληνική αποστολή από την Alanya της Τουρκίας, όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στο 16o Διεθνές Tρίαθλo, που έγινε στις 18.10.2006. 
15/11/2006 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΧΑΜΟΔΡΑΚΑΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΟΝ 24ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Ο μαραθωνοδρόμος αθλητής της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Γιάνvης Xαμόδρακας κατέλαβε την ΕΚΤΗ Πανελλήνια θέση στο Διεθνή Μαραθώνιο Aθήνας, στη μνήμη του Eιρηνιστή -Bαλκανιoνίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. 
15/11/2006 -  περισσότερα
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ Η ΠΟΕ - ΟΤΑ (εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση)αποφάσισε να προκηρύξει για την Πέμπτη τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου,  
14/11/2006 -  περισσότερα
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ 1564 Υπηρεσία τηλεφωνικών καταγγελιών για περιπτώσεις διαφθοράς και κακοδιοίκησης που αφορούν Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς έθεσε σε λειτουργία το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης (ΥΠΕΣΔΔΑ) μετά από εντολή του Υφυπουργού κου Απόστολου Ανδρεουλάκου.
 
14/11/2006 -  περισσότερα
ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Τις απόψεις του για τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και το ρόλο των κομμάτων καταθέτει στο παρακάτω κείμενο ο κ. Νικήτας Λιοναράκης. 
14/11/2006 -  περισσότερα
Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΟΤΟΕ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ Η ΓΣΕΕ και η ΟΤΟΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες δηλώνουν τη συμπαραστασή της στον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τσαβέντ Ασλάμ, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθρομεταναστών. 
13/11/2006 -  περισσότερα
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ Παρεμβάσεις στα δυο τζαμιά (σουνίτες και σιϊτες) της Ν.Ιωνίας έκανε την Παρασκευή 10 Νοέμβρη κλιμάκιο της Συμμαχίας για την υπερνομαρχία που αποτελούσαν η Μαρίζα Ψαλτάκου-γιατρός, ο Νάσος Μπράτσος-δημοσιογράφος και ο Θοδωρής Χαλβατζής-απολυμένος εργάτης από την Coca-Cola. 
13/11/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!