Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Φ. ΠΙΠΙΛΗ  Για "μισές αλήθειες", αλλά και "κατάφωρα ψέματα", κατηγόρησε η κα Γεννηματά την υποψήφια νομάρχη Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι η Φ.Γεννηματά "λαμβάνει διπλό μισθό από την υπερνομαρχία και την Εθνική Τράπεζα". 
26/09/2006 -  περισσότερα
"ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" - ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΠΙΠΙΛΗ Με αφορμή την δημόσια αντιδικία για θέματα που δεν αποτελούν προτεραιότητες για τη διεξαγωγή των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών ανάμεσα στους συνδυασμούς της κας Γεννηματά και του κ. Ντινόπουλου, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, έκανε την ακόλουθη δήλωση... 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Θ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αποτελούμενη από τον Γιάννη Πανούση, υποψήφιο Υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά, Μανόλη Γλέζο και Στέφανο Μπαγεώργο υπεύθυνο γρ. Τύπου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θεόδωρο Ρουσσόπουλο. 
26/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Τους υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους του Συνδυασμού Υπερνομαρχία Δράσης , παρουσίασαν, σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιά, Αρ. Ντινόπουλος , η υποψήφια Νομάρχης Αθηνών, Φ. Πιπιλή και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιά, Σπ. Σπυρίδωνας.
 
25/09/2006 -  περισσότερα
''ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ'' : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Κλιμάκιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον υποψήφιο υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά Γιάννη Πανούση επισκέφθηκε τους χώρους του Γηροκομείου Αθηνών και είχε εκτενή συζήτηση με τη διοίκησή του και με εκπροσώπους των εργαζομένων.  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Με κοινή απόφαση των υπουργών Άμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, οι Έλληνες ανυπότακτοι του εξωτερικού (πλην των λιποτακτών), απαλλάσσονται προσωρινά από τον έλεγχο της στρατολογικής τους κατάστασης  
22/09/2006 -  περισσότερα
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα 77 υποψηφίων Νομαρχιακών Συμβούλων Αθήνας και Πειραιά του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟ "ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Ανανεωμένο κατά 60% είναι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Υπέρ Νομαρχία Πολιτών", που παρουσιάστηκε από τη Φώφη Γεννηματά, τον Γιάννη Σγουρό και τον Γιάννη Μίχα. 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Με κατάμεστους όλους τους χώρους του Μεγάρου Μουσικής από πλήθος κόσμου, βουλευτών και παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους υποψήφιους Νομάρχες Αθηνών Γιάννη Σγουρό και Πειραιώς Γιάννη Μίχα, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού "Υπέρ Νομαρχία Πολιτών". 
22/09/2006 -  περισσότερα
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Εγκύκλιος απεστάλη από το ΥΠΕΣΔΔΑ προς όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας, με θέμα τη μετάδοση στο υπουργείο των αποτελεσμάτων των εκλογών... 
22/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!