Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
3ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ TΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ" Στο δάσος της Πιερίας , δίπλα στην παραλία της Σκοτίνας, κοντά στον Όλυμπο συναντιόμαστε για 3η χρονιά φέτος για να ανταλλάξουμε εμπειρίες, να συζητάμε και να διασκεδάζουμε. 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τη χαρά και ικανοποίησή τους για την απελευθέρωση της Ίνγκριντ Μπετανκούρ, της υποψήφιας των Πράσινων για τις προεδρικές εκλογές της Κολομβίας το 2002, την οποία κρατούσε όμηρο η αντάρτικη οργάνωση FARC εδώ και πάνω από 6 χρόνια! 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ» Δεν πέρασε πολύς καιρός που στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας είχαμε αναφερθεί στο γενικότερο κλίμα ασυδοσίας που εμφανίζεται να διέπει τη λειτουργία ορισμένων εταιριών κινητής τηλεφωνίας... 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΙΔΡΥΜΑ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 2008 - 2009 Εάν είσαι νέος ή νέα από 18 έως 30 ετών, αγαπάς την ποίηση και γράφεις ποιήματα δήλωσε συμμετοχή στο Ποιητικό Εργαστήρι του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος» που θα λειτουργήσει από το Φθινόπωρο του 2008. 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων 20ου & 7ου δημ. σχολείων, την 5η σχολ. επιτροπή & τη μέριμνα του αθλητικού οργανισμού έχουν θέσει σε λειτουργία πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για τους μήνες Ιούνιο- Ιούλιο 2008 ... 
04/07/2008 -  περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Η δήλωση ακινήτων στο Κτηματολόγιο για την περιοχή της Ν.Ιωνίας θα γίνει στην διεύθυνση... 
03/07/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σχολίασε σε ανακοίνωσή της τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας «World Values Survey» σύμφωνα με την οποία οι πιο ευτυχισμένοι, σε σύνολο 98 χωρών, είναι οι Δανοί ενώ οι Έλληνες κατετάγησαν στην 58η θέση με βαθμό πολύ κάτω του μέσου όρου. 
03/07/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ!!! Δικαστικό Βατερλό για τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Σταύρο Γεωργόπουλο, η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για επαναπρόσληψη (μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στο τέλος Ιουλίου)του απολυθέντος Τάσου Τατάρογλου. 
02/07/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ Μετά από 15 μήνες από τη συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Βουλγαρίας αναφέρει ότι η άντληση και μεταφορά αργού πετρελαίου ενέχει μεγάλους κινδύνους για το περιβάλλον. 
02/07/2008 -  περισσότερα
13ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ Στο 13ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, στις 4, 5 και 6 Ιουλίου στο πάρκο Γουδή (είσοδος από Κατεχάκη) και τα κινήματα πόλης θα είναι εκεί!!! 
02/07/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!