Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 4ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ  Για ακόμη μία χρονιά, η Αγέλη και η Ομάδα του 4ου Σύστηματος Προσκόπων Περισσού, πραγματοποίησαν με επιτυχία την Καλοκαιρινή τους Κατασκήνωση, στο Σχίνο Κορινθίας. 
23/08/2007 -  περισσότερα
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Το ΙΟΝΙΑΝΕΤ σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές. ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!! 
29/07/2007 -  περισσότερα
H ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟΚAΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, σε ανακοίνωσή της σχετικά με την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας επιχειρεί ένα απολογισμό της μεταπολιτευτικής περιόδου. 
26/07/2007 -  περισσότερα
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ & ΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Προκηρύχθηκε από τον Ιωνικό Σύνδεσμο ο 5ος Νεανικός Διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης,για νέους λογοτέχνες. 
25/07/2007 -  περισσότερα
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Το Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Γιαννακόπουλου,εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα... 
25/07/2007 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΕΧΝΩΝ" O κ. Στάθης Ουλκέρογλου, Συνθέτης & Δ/ντής Ωδείου Αγίου Στεφάνου εκφράζει μέσω αναφοράς βουλευτών την αντίθεσή του για την ίδρυση Ακαδημίας Τεχνών και προτείνει διαβήματα για την αναβάθμιση των μουσικών σπουδών στη χώρα μας. 
23/07/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ.ΚΑΜΑΡΑΚΗ  
23/07/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λόγω των ορίων συνταξιοδότησης στο Δημόσιο, δηλώνει την αντίθεση της στις μεθοδεύσεις των συνδικαλιστών του δημοσίου για παραπέρα επέκταση των συνταξιοδοτικών τους προνομίων... 
20/07/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η σημερινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ με τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα... 
20/07/2007 -  περισσότερα
"ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ" ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ κας ΤΡΙΜΗ Βρήκα στη περιοχή Χασιάς ένα αρσενικό πανέμορφο μαύρο μικρόσωμο σκύλο περίπου 7 μηνών.
Ήταν εγκαταλειμμένος, κουρασμένος και νηστικός. Αναζητούσε μάταια βοήθεια αλλά αντ' αυτού περιφερόταν ελαφρά καψαλισμένος από τη φωτιά έρημος στο δάσος της Πάρνηθας χωρίς κανένας να συγκινηθεί από την ύπαρξη του... 
19/07/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!