Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ«Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Εσπερίδα με τίτλο «Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»,οργάνωσε ο Δήμος, στις 21 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου. Παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες δράσεις προγραμματισμού και πληροφορικής που αφορούν πρωτοποριακά προγράμματα για την τωρινή και μελλοντική ανάπτυξη της Ν.Ιωνίας.  
22/06/2006 -  περισσότερα
Άρθρο-παρέμβαση του Αριστείδη Χατζησαββίδη για τη διαφθορά στον τοπικό Τύπο Το θέμα της διαφθοράς που επικρατεί στο χώρο του τοπικού Τύπου, σ' ότι αφορά τις κάθε λογής προσπάθειες εκβιασμού,φέρνει στο προσκήνιο ο δημοτικός σύμβουλος Ν.Ιωνίας και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού,Αριστείδης Χατζησαββίδης με άρθρο-παρέμβασή του. 
21/06/2006 -  περισσότερα
ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών του τμήματος φωτογραφίας του Πνευματικού Κέντρου Ν.Ιωνίας την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Παναιτώλιο (πλατεία Αλσούπολης). 
20/06/2006 -  περισσότερα
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η Γέρμα του Λόρκα που είναι ένα από τα πιο σπουδαία έργα του κορυφαίου Ισπανού Ποιητή, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας (Αρχιμήδους και Λυκαονίας, πλησίον ΗΣΑΠ Πευκακίων) από ομάδα σπουδαστών της δραματικής σχολής ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, σε σκηνοθεσία, φωνητική και μουσική διδασκαλία του κ.Βασιλείου Κονταξή. 
20/06/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Την Κυριακή 18/06/06 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης. 
19/06/2006 -  περισσότερα
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ Α.Ο ΠΕΡΙΣΣΟΥ Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την ολοκλήρωση της αθλητικής χρονιάς διοργάνωσε ο Α.Ο Περισσού την Κυριακή 18/6/2006 στο γήπεδό του. 
19/06/2006 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 5 ΘΕΣΕΩΝ  Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πέντε (5) συνολικώς θέσεων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών Γεωτεχνικών με τετράμηνη σύμβαση. 
19/06/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ" Συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης έδωσε η δημοτική παράταξη «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ» με υποψήφιo Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Κολμανιώτη. 
16/06/2006 -  περισσότερα
10η & 11η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί την 10η & 11η συνεδριασή του, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2006 και ώρα 21.00, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:... 
16/06/2006 -  περισσότερα
ΗΜΕΡΙΔΑ:"ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΙΑ" Το χθές, το σήμερα,το αύριο  Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και το Κέντρο σπουδής και ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) διοργάνωσαν Ημερίδα την Τετάρτη 14 Ιουνίου. 
15/06/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!