Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Η παρουσία σας στην κοπή της πίτας του 2007, θ'αποτελέσει ξεχωριστή χαρά και τιμή για το Σωματείο μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 18:30... 
01/02/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Ε. Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας σε συνεργασια με το Υπουργείο Παιδείας πρόκειται να πρoxωρήσcι στην υλοποiηση των Παρακάτω Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.)... 
31/01/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  Η Υπερνομαρχία της Αθήνας και του Πειραιά μετά τις συνεχόμενες αποκαλύψεις διατροφικών σκανδαλών από τους ελεγκτικούς της μηχανισμούς, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό της για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει για την προστασία της δημόσιας υγείας...  
30/01/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Σας προσκαλούμε να καλωσορίσουμε μαζί τον καινούριο χρόνο με καλή μουσική, κρασί και μεζέδες, την Τετάρτη 31 του Γενάρη, ώρα 7μ.μ. στο Παλαιό Δημαρχείο.
 
27/01/2007 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ" Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην τελετή της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 28.1.2007. 
26/01/2007 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση «κοπής της Βασιλόπιτας» του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου. 
25/01/2007 -  περισσότερα
ΚΟΨΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μας στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ» αίθουσα «ΧΑΓΙΑΤΙ».  
24/01/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Οι παλαιοί πρόσκοποι της Ν.Ιωνίας έκοψαν την βασιλόπιτά τους σε μια δεμένη, μεστή εκδήλωση , οργανωτικά τέλεια, μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που την ζέσταινε ακόμη περισσότερο η ασφυκτική παρουσία του κόσμου που είχε κατακλύσει την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Δήμου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη φέτος στο« χαμόγελο του παιδιού». 
24/01/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  Επίσκεψη προγραμματίζει ο ΦΟΝΙ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού την Kυριακή 28/1/2007.  
24/01/2007 -  περισσότερα
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Στο Χαλάνδρι στο κέντρο «Ελληνικό» με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΦΟΝΙ. 
24/01/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!