Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αγνή, Νεόφυτος, Πάτροκλος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Δράσης για την αποποινικοποίηση της κάνναβης, καλούν σε αλλαγή του ισχύοντος νομικού πλαισίου για τις ψυχοτρόπες ουσίες και σε συμμετοχή στο αντι-απαγορευτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 2 και 3 Μαΐου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. 
01/05/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ο Καραμανλής προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέρμα στο κύμα εργατικής αντίστασης που συγκλόνισε την κυβέρνηση του τους τελευταίους 4 μήνες υποστηρίζει το ΣΕΚ. 
30/04/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ -ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" Ο Σύλλογος ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 7/05/08 Ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 με θέμα ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
30/04/2008 -  περισσότερα
ΑΠΡΙΛΙΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ - ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Ο Απρίλιος, επεφύλασσε... Ζωή στη φύση και έντονες συγκινήσεις για όλα τα μέλη του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού. 
28/04/2008 -  περισσότερα
ΠΩΣ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα συνιστά μια ύψιστη περίοδο λειτουργικής κατάνυξης, πνευματικής ανάτασης αλλά και πληθώρας λαογραφικών παραμέτρων, τις οποίες ο λαός μας διαμόρφωσε και διατήρησε στο διάβα του χρόνου, μας ενημερώνει η Ενωση Ρουμελιωτών Ν.Ιωνίας. 
26/04/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ είναι ο Σύλλογος που έχει στις άμεσες προτεραιότητές του να διδάσκει και να πληροφορεί τις νεότερες γενιές για τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας... 
23/04/2008 -  περισσότερα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥΦΛΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Η απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης της Σύμβασης-Πλαίσιο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, με την οποία η χώρα μας αποκλείεται από τους μηχανισμούς του Πρωτοκόλλου του Κιότο, εκθέτει τη χώρα και είναι δηλωτική της απουσίας πολιτικής βούλησης από μεριάς της κυβέρνησης για τα ζητήματα περιβάλλοντος. 
23/04/2008 -  περισσότερα
ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ - ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Αυτό το μήνα όλοι μας θα αγοράσουμε καινούργια παπούτσια για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια μας, όπως άλλωστε ορίζουν τα έθιμα του Πάσχα...
 
23/04/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  Οι σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών επιβεβαίωσαν την απαξιωτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στην δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση και αναδεικνύουν πλέον ως μονόδρομο τις αγωνιστικές διεκδικήσεις των αιρετών εκπροσώπων του θεσμού... 
22/04/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ κας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Η απόφαση του δικαστή Δημητρίου Γαβαλά με την οποία ικανοποιεί το αίτημα του Κωνσταντίνου Πλεύρη και διατάσσει την προσωρινή απόσυρση από τις σχολικές βιβλιοθήκες του βιβλίου της Έρσης Σωτηροπούλου «Ζιγκ-Ζαγκ στις Νερατζιές», έως ότου εκδικασθεί η αγωγή του περί οριστικής απόσυρσης, δεν είναι απλώς απαράδεκτη ή προκλητική... 
22/04/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!