Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΑ ΤΟΥ "ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ" Με πρωτιές ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2006 - 2007 o ΑΓΣ "ΑΝΑΤΟΛΗ" Ν. ΙΩΝΙΑΣ. 
05/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Στη "μαχητικότητα" έναντι της "αδράνειας", που κυριάρχησε όπως υποστηρίζουν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, στα προβλήματα της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς αναφέρθηκαν για μία ακόμη φορά στις ομιλίες τους οι υποψήφιοι της "Υπερνομαρχίας Δράσης", Αργύρης Ντινόπουλος, Φωτεινή Πιπιλή και Σπύρος Σπυρίδων.  
05/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε μέλη της επιτροπής σοφών για την αναθεώρηση του Συντάγματος, εξαπέλυσε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιώς Γιώργος Μαυρίκος... 
05/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Στην ευθύνη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΝ, "στην μετατροπή του ΟΑΕΔ σε βαποράκι μεταφοράς κονδυλίων στο κεφάλαιο"αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.  
05/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΧΩΔΕ Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ Συνάντηση με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά είχε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών Πειραιά της κίνησης "Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Πανούσης.  
05/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΔΚΝΑ Με τον δήμαρχο της Κανά του νοτίου Λιβάνου, Σαλάχ Σαλάμε συναντήθηκε ο υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού "Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Πανούσης, στα γραφεία της ΤΕΔΚΝΑ. 
05/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που διένειμε.  
05/10/2006 -  περισσότερα
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ  Δύο πάγια αιτήματα της ΠΟΕ - ΟΤΑ, τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα τα τελευταία 20 χρόνια, ικανοποιούνται από την κυβέρνηση, καθώς οι σχετικές αποφάσεις εστάλησαν προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΣΓΟΥΡΟ - ΜΙΧΑ Με την υπερνομάρχη Αθηνών - Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, τον νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό και τον νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα συναντήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε εγκύκλιο για την παροχή εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων σε δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους καθώς και εκλογείς που θα μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για την άσκηση των καθηκόντων τους και του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις προσεχείς δημοτικές, κοινοτικές εκλογές και νομαρχιακές εκλογές.  
04/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!