Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αγνή, Νεόφυτος, Πάτροκλος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της για την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, δηλώνει ότι παρακολουθεί με απογοήτευση την ελληνική κοινωνία να τίθεται για άλλη μια φορά υπό την ομηρία ισχυρών ομάδων πίεσης. 
12/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Καλούμε το Δήμαρχο Ηρακλείου να πάρει πίσω την πρόταση για απόλυση, να σταματήσει την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και να μην δυναμιτίζει τις διαπραγματεύσεις ΕΣΗΕΑ ΕΙΙΡΑ για νέα ΣΣΕ με απολύσεις εργαζομένων... 
12/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η διαδικασία με την οποία η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας χορήγησε θετική γνωμοδότηση στην αίτηση της ΔΕΗ για τον λιθανθρακικό σταθμό στη Λάρυμνα, καθώς και αυτή που ακολουθεί για τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις ανθρακικών μονάδων της ΔΕΗ. 
12/05/2008 -  περισσότερα
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΟΡΑΗ 4 - ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΙΣ Η Θεατρική Εταιρεία Πόλις πρόκειται να παρουσιάσει την θεατρική παράσταση Κοραή 4 - Προσβάσιμος χώρος στον χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944, πρώην Κρατητήρια της Γκεστάπο, στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής της οδού Κοραή, στην Αθήνα. 
11/05/2008 -  περισσότερα
ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ AΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ Αν πιστεύετε στην εξυπνάδα σας, διαθέτετε τύχη, ταχύτητα στη λήξη αποφάσεων και καλούς συμπαίκτες, τότε σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σ'ένα συναρπαστικό παιχνίδι, «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»... 
11/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  Το έργο του Κώστα Βάρναλη και την αντιδικία του με τον ιδεαλιστή Γιάννη Αποστολάκη, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 19 Μαΐου,ο καθηγητής της Νεοελληνικής Φιλολογίας Γιάννης Παπαθεοδώρου... 
09/05/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Ιωνίας με την 134/14-4-2008 πράξη του, αποφάσισε την εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων του Ν. 3649/2008, προκειμένου οι οφειλέτες του να ρυθμίσουν τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τον Δήμο σε δόσεις. 
08/05/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από προσφυγή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, απέστειλε χθές επιστολή στην Ελλάδα με την οποία αμφισβητεί την νομιμότητα του νόμου 3631/2008 που απαγορεύει σε ιδιώτες να αποκτούν, χωρίς κυβερνητική έγκριση, πάνω από το 20% των μετοχών των ΔΕΚΟ. 
08/05/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ 10-11 Μαΐου 2008: Επίσκεψη των Οικολόγων Πράσινων στην Ηλεία και Συνάντηση Διαλόγου με τους κατοίκους και τους φορείς για την πορεία ανασυγκρότησης του φυσικού περιβάλλοντος, της κοινωνικής συνοχής, της οικονομικής και παραγωγικής βάσης. 
08/05/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ  Η Δυτική Αθήνα και η Δυτική Αττική ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Λένε ΟΧΙ στα εγκληματικά κυβερνητικά σχέδια που υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το περιβάλλον και επιχειρούν να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ το δικό μας όραμα. Θέλουμε να ζήσουμε σε πόλεις με υγιές και ανθρώπινο περιβάλλον... 
08/05/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!