Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Σας παρακαλώ να μου χορηγήσετε εγγράφως αναλυτικά το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων για την ανακύκλωση... 
03/12/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Συνεχίζοντας τις μηνιαίες παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών η συγγραφέας Λίλα Πατρόκλου αφηγήθηκε το παραμύθι της «Η Χρυσούλα». 
02/12/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Αθήνα, είχε τη Δευτέρα 1 Δεκέμβρη το ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ και μεταξύ των θεμάτων ήταν και το ζήτημα των συμβασιούχων στην ΕΡΤ. 
02/12/2008 -  περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ποίηση που διοργανώνουν το ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος και ο Ιωνικός Σύνδεσμος τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, αυτοπαρουσιάζεται το λογοτεχνικό περιοδικό Μανδραγόρας. 
28/11/2008 -  περισσότερα
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 20% Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δικαίωσε την προσφυγή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας με την οποία ζητούσε την ακύρωση του νόμου που ψήφισε η ελληνική Βουλή και ο οποίος απαγόρευε σε ιδιώτες να αποκτούν πάνω από το 20% των ΔΕΚΟ. 
28/11/2008 -  περισσότερα
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ AΤΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Mέλη του Φυσιολατρικού Ομίλου Ν. Ιωνίας, πραγματοποίησαν ταξίδι στο Μαρόκο και μας γέμισαν υπερηφάνεια με την ανάβαση στο βουνό του Άτλαντα με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής του, Toubkal, σε υψόμετρο 4.167 μέτρα!!!!!, πράγμα το οποίο επετεύχθη... 
28/11/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Με κυρίαρχο σύνθημα «Πράσινη Λύση στην Κρίση: οικονομία, κοινωνία, περιβάλλον» οι Οικολόγοι Πράσινοι πραγματοποιούν το εκλογικό συνέδριό τους στην Αθήνα στις 5,6 και 7 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας έτσι την καμπάνια τους για τις ευρωεκλογές. 
28/11/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς μετά το Πεδίο του Άρεως, τώρα ξεκινά και το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Αττικού Άλσους. 
27/11/2008 -  περισσότερα
ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ Τις θέσεις και τις προτάσεις τους για την ακρίβεια δίνουν στη δημοσιότητα οι Οικολόγοι Πράσινοι. 
27/11/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΣ Κάθε χρόνο 30.000.000 ζώα εκτρέφονται για να θανατωθούν για τη γούνα τους και άλλα 10.000.000 πιάνονται σε παγίδες στο φυσικό τους περιβάλλον... 
27/11/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!