Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Χωρίς πρόβλημα έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η τελική δοκιμή λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης των αποτελεσμάτων για τις προσεχείς εκλογές, μεταξύ του ΥΠΕΣΔΔΑ και των υπόλοιπων υπηρεσιών. 
14/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, όπου συναντήθηκαν με εργαζόμενους και πολίτες, επισκέφθηκαν χθες η υποψήφια Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
14/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ Στο Λιθογραφείο «Ανδρέου Εκτυπώσεις Α.Ε», στον Κολωνό περιόδευσε χθες ο υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος.  
14/10/2006 -  περισσότερα
ΦΟΝΙ: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και τη θέση του παίρνει το μελαγχολικό φθινόπωρο, το οποίο χαμογελώντας μας κλείνει το μάτι και μας υπόσχεται πολλά και ακόμη περισσότερα.Ο Φυσιολατρικός μας όμιλος λαμβάνοντας υπόψη του αυτά τα μηνύματα είναι πανέτοιμος για φθινοπωρινές αποδράσεις 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Έτοιμος είναι ο κρατικός μηχανισμός για την διεξαγωγή των προσεχών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών στις 15 και 22 Οκτωβρίου.  
13/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Σ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ  Τη Στατιστική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχίας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων με την Υπερνομαρχία Δράσης. 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ Φ. ΠΙΠΙΛΗ Με την υποψήφια νομάρχη Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή συναντήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος. 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙ Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Σημηριώτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΑΣΙ, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γκότση. 
13/10/2006 -  περισσότερα
Η Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "Σήμερα χρειάζεται ένας πιο γενναίος και δυναμικός αγώνας για την Παιδεία, σε σύγκριση με τους μεγάλους αγώνες του 1998 - 1999", τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα σε δηλώσεις της στη Νέα Ιωνία όπου περιόδευσε ενόψει των εκλογών.  
12/10/2006 -  περισσότερα
ΟΣΕ - ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας ανακοινώνει ότι, ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών και προς διευκόλυνση της μετακίνησης των Δικαστικών Αντιπροσώπων, Εφόρων και ψηφοφόρων, παρέχεται έκπτωση 30% στις τιμές εισιτηρίων Σιδηροδρόμου. 
12/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!