Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Θεόδωρος, Θεοδώρα, Πουλχερία


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ "ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ" Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ανταποκρινόμενη στην τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου κ. Χαραλάμπους, συμμετείχε στον κύκλο των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων με τον τίτλο ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ 2008. 
25/09/2008 -  περισσότερα
8η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2008 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 8:00 μ.μ.,για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
24/09/2008 -  περισσότερα
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" Εάν είσαι νέος ή νέα από 18 έως 30 ετών, αγαπάς την ποίηση και γράφεις ποιήματα δήλωσε συμμετοχή στο Ποιητικό Εργαστήρι του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος» που θα λειτουργήσει από το Φθινόπωρο του 2008. 
24/09/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ Σας ενημερώνουμε για τις επιστολές που υποβάλαμε στον Υπουργό Πολιτισμού για θέματα που αφορούν άμεσα στη λειτουργία των Ωδείων, χωρίς ποτέ να λάβουμε απάντηση. 
24/09/2008 -  περισσότερα
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ  Ο Ιερός Ναός Αγίας Αναστασίας Περισσού, ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών ενοριτών θα λειτουργήσει και φέτος Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού. 
23/09/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ενημερώνει τους πολίτες ότι σύμφωνα με τεκμηριωμένα στοιχεία το ημερήσιο νοσήλιο στα δημόσια νοσοκομεία, αγγίζει τα χίλια (1000) ευρώ! 
23/09/2008 -  περισσότερα
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Με την ευκαιρία της δημόσιας έκκλησης που απευθύνει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις Κυβερνητικές Υπηρεσίες και σε οργανώσεις Πολιτών της περιοχής για συμμετοχή σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, οι Οικολόγοι Πράσινοι απευθύνουν δημόσια στην ΕΑΒ, στις αρχές και στην τοπική κοινωνία τέσσερα ερωτήματα σχετικά με: 
23/09/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΩΡΕΑ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ» Η Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας και ο Α.Γ.Σ. «Ανατολή» Ν.Ιωνίας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) σας καλούν σε ενημερωτική ημερίδα. 
22/09/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Ο Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης καλεί,σε συναυλία αλληλεγγύης στο διωκόμενο αντιρρησία συνείδησης Λάζαρο Πετρομελίδη. 
19/09/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της χαιρετίζει την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής. 
19/09/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!