Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Θεόδωρος, Θεοδώρα, Πουλχερία


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ Στις 5 Οκτωβρίου την Κυριακή που μας έρχεται, αφήνουμε στην άκρη αυτό που κυνηγάμε μέρα-νύχτα, τους ξέφρενους ρυθμούς, το άγχος και τον πανικό. Γλεντάμε με την αριστερή όχθη στο Παναιτώλιο. 
29/09/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου, σας προσκαλούν σε ένα απόγευμα δημιουργικής έκφρασης και δημιουργίας που διοργανώνει η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη,τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008. 
29/09/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β» Το ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΤΑ και ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ διοργανώνουν : Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Συνάντηση Ευαισθητοποίησης για την Ηπατίτιδα Β» στις 15/10. 
29/09/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει την πλήρη δυσαρέσκεια του προς το Δήμαρχο Ν.Ιωνίας και τη σχετική Οργανωτική Επιτροπή, για τον αποκλεισμό του από τη συμμετοχή στις εβδομαδιαίες εκδηλώσεις με τίτλο «ΙΩΝΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ». 
26/09/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES Παρέμβαση στα δικαστήρια της Ευελπίδων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη οι Financial Crimes, με αφορμή τις δίκες εργαζομένων των εφημερίδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ (πρώην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ) και SPORTIME... 
26/09/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΙΟΖΩ, ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΙΝΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΝΕΟ ΙΝΚΑ Παρέμβαση υπέρ της κερδοσκοπικής ΔΕΗ Α.Ε. έκανε την περασμένη Δευτέρα το Ελληνικό Δημόσιο στο δικαστήριο, που συζητούσε την συλλογική αγωγή τεσσάρων καταναλωτικών Ενώσεων ενάντια στην ληστρική αύξηση κατά 30% που επέβαλε η ΔΕΗ στους καταναλωτές. 
26/09/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ" Σκληρή, εφ' όλης της ύλης κριτική και προτάσεις της παράταξης «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
26/09/2008 -  περισσότερα
5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΙΑΝΙΣΤΩΝ  Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου διοργανώνει τον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών» που πραγματοποιείται στην Άνδρο, σε συνδυασμό και με άλλες καλλιτεχνικές δραστήριο-τητες, ώστε να γίνει η Άνδρος κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού. 
26/09/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν απόλυτα καταστροφικό το σχέδιο για την εγκατάσταση τεχνολογικού-βιομηχανικού πάρκου έκτασης 110.000 τμ στα όρια του Εθνικού δρυμού της Πάρνηθας. 
26/09/2008 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ANAΓΝΩΣΤΗ κ.Κ.ΜΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΟΛΓΑ Μια πρωτοφανής επιχείρηση τοποθέτησης στελεχών που προέρχονται από την Ν.Δ. λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στην Ν. Ιωνία... 
25/09/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!