Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Επικεφαλής της προσπάθειας για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού τίθεται η Υπερνομαρχία. 
14/11/2007 -  περισσότερα
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ  Λόφοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευτεί στο γειτονικό Δήμο Ηρακλείου. 
14/11/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Συνέντευξη τύπου για το 3ο Συμπόσιο του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού(ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) δόθηκε σήμερα, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό, καθώς και για το πρόγραμμα του Συμποσίου από 23 έως 25 Νοεμβρίου. 
14/11/2007 -  περισσότερα
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ  Εικαστικές δημιουργίες νέων ηλικιακά Ιωνιωτών και Ιωνιωτισσών καλλιτεχνών μπορεί να θαυμάσει κανείς έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Παναιτώλιο στην Αλσούπολη. 
13/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Από την Παναττική Συντονιστική για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έχει συγκροτηθεί από επιτροπές κατοίκων και κινήσεων πολιτών από όλο τον Νομό της Αττικής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην τρίτη κατά σειρά συνάντησή μας που έγινε σε αίθουσα του πολυτεχνείου στις 10 Νοεμβρίου 2007, αποφασίσαμε ... 
13/11/2007 -  περισσότερα
25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ» Είκοσιπέντε συνεχή χρόνια δημιουργίας και θεατρικής έκφρασης γιορτάζει το Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007 στις 9 μ .μ. με το έργο «Δάφνες και Πικνοδάφνες» των Δημήτρη Κεχαϊδή και Ελένης Χαβιάρα, σε σκηνοθεσία Ιωσήφ Πολυκάρπου. 
13/11/2007 -  περισσότερα
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Σε μεγάλη νίκη του Γεωργίου Παπανδρέου εξελίχθηκε τελικά η μάχη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) του Δήμου Ν.Ιωνίας οργανώνει το 3ο συμπόσιό του με θέμα:
«Τρεις χιλιετίες Μικρασιατικός Πολιτισμός»
Επιστήμες- Γράμματα -Τέχνες,23 έως και 25 Νοεμβρίου. 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ" Το πράσινο φως έδωσε το Σ.τ.Ε για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου και εμπορικών κέντρων στον χώρο του Ελαιώνα... 
12/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Γ.Σ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 25ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο αθλητής της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ν.Ιωνίας Γιάννης Χαμόδρακας κατέκτησε την ΤΕΤΑΡΤΗ Πανελλήνια νίκη στον 25ο Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Κλασική διαδρομή, στη μνήμη «Γρηγόρη Λαμπράκη». 
12/11/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!