Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" Το Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης θέλοντας να ενθαρρύνει και να ενισχύσει την ποιητική δημιουργία των νέων ανθρώπων αποφάσισε τη επαναλειτουργία του νεανικού ποιητικού εργαστηρίου του. 
03/05/2007 -  περισσότερα
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ κ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Ανοιχτή επιστολή στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με το πρόγραμμα του για την τοπική αυτοδιοίκηση απευθύνει ο Δημοτικός Σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. 
02/05/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Στις 28 και 29 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ιδρυτικό συνέδριο της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" το οποίο εξέλεξε τον πρόεδρο του κόμματος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. 
02/05/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Β' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Στο Β' Αστυνομικό Τμήμα της Ν.Ιωνίας (οδός Μαδήτου - Περισσός), βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βύρων Πολύδωρας μετά την επίθεση που δέχτηκε το τμήμα το βράδυ της Κυριακής από δύο ενόπλους. 
30/04/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Το ΓΡΑΣΕΠ TOY Εσπ. Γυμνασίου Ν.ΙΩΝΙΑΣ & το Εσπερινό Γυμνάσιο Ν.ΙΩΝΙΑΣ σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών τους» που θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου 2007. 
27/04/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Το Διοικητικό Συμβούλιου του Ιωνικού Συνδέσμου σας προσκαλεί σε μια μεγάλη ποιητική βραδιά με θέμα:"Ο Άγνωστος Νίκος Καββαδίας" την Τετάρτη 2 Μαΐου. 
27/04/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ  Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια Αρτοκλασία του Πολυούχου της γενέτειρας Αλάγιας, Αγίου Γεωργίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ν.Ιωνίας. 
27/04/2007 -  περισσότερα
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Το συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Απριλίου 2007 στο Ξενοδοχείο Plaza Resort. 
26/04/2007 -  περισσότερα
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ 2007 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ν.Ιωνίας στα πλαίσια ανάπτυξης του Μαζικού Αθλητισμού διοργανώνει σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Ν.Ιωνίας. 
24/04/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Με μεγάλη χαρά θέλουμε να ανακοινώσουμε τον υπό Ίδρυση Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ατμόσφαιρας από τις πάσης φύσεως Ακτινοβολίες Κινητών και Ασύρματων Τηλεφώνων & Κεραιών Κινητής και Ασύρματης Τηλεφωνίας & Πυλώνες της ΔΕΗ κ.λ.π. 
23/04/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!