Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Δικαίωμα Εγγραφής έχουν όσα παιδιά φοιτούν φέτος στις τάξεις: Γ', Δ', Ε΄, ΣΤ' Δημοτικού & Α' Γυμνασίου. Για να εγγραφεί ένα παιδί στην κατασκήνωση θα πρέπει να το δηλώσει στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας. 
18/05/2007 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ν.Α.Ε  Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ν.Α.Ε, Υπερνομαρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
18/05/2007 -  περισσότερα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΕ Τη δημιουργία τμήματος με την επωνυμία «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» η οποία θα δραστηριοποιείται στους δήμους Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδελφείας, Ν. Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, καθώς και στην περιοχή της Ριζούπολης, ανακοίνωσε η ΔΙΑΠΕ. 
18/05/2007 -  περισσότερα
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ Σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθές 17/05 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, με διοργανωτές το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.και θέμα τον Τοπικό Τύπο. 
17/05/2007 -  περισσότερα
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΕ Η Ρουμελιώτικη Εστία (τμήμα) της Διαδημοτικής Πολιτιστικής Ένωσης πραγματοποίησε στις 12-13 Μαϊου εκδρομή στο Καρπενήσι και στη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας. 
17/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ  
17/05/2007 -  περισσότερα
ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΜΗΤΕΡΑΣ  
17/05/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 66η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση που οργανώνουν για την 66η επέτειο της Μάχης της Κρήτης. 
17/05/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΕ Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΕ, οι παρατάξεις ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ κατέθεσαν το ακόλουθο ψήφισμα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, το οποίο απορρίφθηκε από την πλειοψηφία. 
16/05/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΜΟΝΗΣ  Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την μονοδρόμηση της Κασταμονής, η Επιτροπή Κατοίκων για την αναβάθμιση της Κασταμονής & Αλέκου Παναγούλη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
15/05/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!