Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
H ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ κ. ΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ  Σας καλέσαμε σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο Μικρασιάτικο Τραγούδι.Με αυτό που είπα, ήδη δημιουργήθηκε το πρώτο ερώτημα. «Τί είναι Μικρασιάτικο Τραγούδι και ποια τα χαρακτηριστικά του;»... 
03/12/2007 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ 3o ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΒΟΥΛΑΣ Στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Βούλας συμμετείχε με επιτυχία η Μικτή Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νέας Ιωνίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου 2007. 
30/11/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Τρεις συμμετέχοντες - η Αλεξάνδρα Χασάνη, η Ανδρομέδα Σφακιανού και ο Μιχάλης Χρήστου, των μαθημάτων Θεατρικής Παιδείας του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νέας Ιωνίας αρίστευσαν στις εξετάσεις των Δραματικών Σχολών που διεξήχθησαν το Σεπτέμβριο. 
30/11/2007 -  περισσότερα
H ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟ "MONEY SHOW" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ H Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο MONEY SHOW όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις της για το ασφαλιστικό τo Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. 
29/11/2007 -  περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Ιωνίας και το Κέντρο Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» των εξαρτησιογόνων ουσιών, διοργανώνουν στις 15 Δεκεμβρίου 2007 στο Παναιτώλιο εκδήλωση, σκοπός της οποίας είναι η παρουσίαση των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Κατασκήνωση. 
28/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν.Ιωνίας, η Ένωση Ρουμελιωτών Ν.Ιωνίας και οι εκδόσεις Πορτοκάλι προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 
28/11/2007 -  περισσότερα
Β' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο Σύλλογός μας, δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει άμεσα και σημαντικά πράγματα στο χώρο της Μουσικής και μάλιστα με αφετηρία τις χορωδίες, τις μπάντες και τις "περιφερειακές" ορχήστρες, έτσι ώστε πολύ σύντομα να αποδειχτεί η αναγκαιότητα ύπαρξής του. 
28/11/2007 -  περισσότερα
ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Δράσης Κατά της Κλιματικής Αλλαγής, οι τοπικοί πυρήνες του ΣΕΚ των Βορείων και Βορειοδυτικών Προαστίων διοργανώνουν συζήτηση - ενημέρωση την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη. 
27/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ Το πράσινο φως έδωσε το Σ.τ.Ε για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου και εμπορικών κέντρων στον χώρο του Ελαιώνα με την εισήγηση του Σ.Μ Μαρκάτη στο Σ.τ.Ε να κρίνει ως «απαράδεκτες» τις προσφυγές πολιτών και της Επιτροπής Διάσωσης του Ελαιώνα που όμως δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους. 
27/11/2007 -  περισσότερα
Η ΑΓΕΛΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ «ΞΑΝΑΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού στο πλαίσιο του Προσκοπικού του προγράμματος και της προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007, «ξαναπρασίνησε» την οδό Παπαφλέσσα στον ηλεκτρικό σταθμό «Πευκάκια», στα Πευκάκια. 
27/11/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!