Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" Aνακοινώνουμε πως σημαντικοί άνθρωποι με ευαισθησία και αγάπη προς το περιβάλλον δημιούργησαν αυτό το Σύλλογο, που σκοπός του είναι η προστασία κάθε πολίτη από τις νέες τεχνολογίες...  
25/05/2007 -  περισσότερα
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Τη συμπαράσταση της στον Δήμαρχο Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη που έχει οδηγηθεί σε απεργία πείνας, ως έσχατη κίνηση διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό των πολιτών από την παραλία, εκφράζει η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά. 
24/05/2007 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από κατοίκους της Ν.Ιωνίας και του Γαλατσίου, προκειμένου να αποτραπεί η κατασκευή Εμπορικού Κέντρου στο Άλσος Βεϊκου, στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. 
24/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική οικονομικοαπολογιστική μετά εκλογών Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας την Τρίτη 22 Μαΐου 2007. 
23/05/2007 -  περισσότερα
11ΗΜΕΡΗ EΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΜΥΡΝΗ Ο Σύλλογος Σμυρναίων Δήμου Ν.Ιωνίας διοργανώνει 11ήμερη εκδρομή σε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ -ΣΜΥΡΝΗ από 16 έως 26 Ιουνίου. 
23/05/2007 -  περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ "ΙΡΙΔΑ" Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων, που πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα» του Δήμου Ν. Ιωνίας. 
22/05/2007 -  περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας, το Πνευματικό Κέντρο και η Εστία Ν.Ιωνίας σας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο συνθέτη και δημιουργό Γιώργο Χατζηνάσιο,τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2007. 
21/05/2007 -  περισσότερα
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 1ου ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, και η ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, καλούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των νηπίων, Δημοτικών, και Γυμνασίων, του Δήμου μας να λάβουν μέρος στο 1ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ. 
21/05/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.Π.Π.Ψ.Ι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Η Ελληνική Ένωση Προγεννητικής & Περιγεννητικής Ψυχολογίας & Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Π.Π.Ψ.Ι) διοργάνωσε με επιτυχία σειρά εκδηλώσεων στο Παναιτώλειο της Αλσούπολης, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας . 
18/05/2007 -  περισσότερα
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το συνεργείο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», θα διενεργήσει αιμοληψία στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Ιωνίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2007. 
18/05/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!