Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣ Αύριο, Τετάρτη, 11 Οκτώβρη, στις 8 το απόγευμα, στο Πεδίο του Άρεως θα γίνει η κεντρική κοινή προεκλογική συγκέντρωση της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας, της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και των συνδυασμών στους δήμους της Αθήνας. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους που στηρίζουν στους περιφερειακούς δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΦΛΙΑ Συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά, είχαν σήμερα η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ :ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έχει ως εξής...
 
10/10/2006 -  περισσότερα
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών και ομιλιών του κ. Χαραλάμπους στις συνοικίες της Ν. Ιωνίας. 
09/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Απογευματινή εξόρμηση στην πλατεία και τις καφετέριες της πλατείας Ηρακλείου πραγματοποίησε την Κυριακή 8/10 κλιμάκιο της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την υπερνομαρχία», συνομιλώντας με νέους της περιοχής. 
09/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ:ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά στα Πευκάκια έκανε κλιμάκιο της Συμμαχίας το Σάββατο 7/10, διακινώντας προεκλογικά υλικά σε εκατοντάδες πολίτες της περιοχής. 
07/10/2006 -  περισσότερα
Α.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ο Αθλητικός Όμιλος Περισσού οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 8/10, με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που πρόσφατα δημιούργησε. 
06/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - Η Φ. ΠΙΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ  Γνωστή για τη ζωοφιλική της δραστηριότητα, η υποψήφια Νομάρχης Αθηνών με το συνδυασμό "Υπερνομαρχία Δράσης", Φωτεινή Πιπιλή, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, γύρισε από πάρκο σε πάρκο τις ώρες που βγάζουν τους σκύλους βόλτα οι ιδιοκτήτες τους... 
06/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ EUROBANK "Οι τραπεζοϋπάλληλοι βλέπουν καθημερινά τον πλούτο και τα κέρδη που συσσωρεύονται στα ταμεία των λίγων, την ίδια ώρα που οι ίδιοι με τους χαμηλούς μισθούς και τα περιορισμένα ασφαλιστικά δικαιώματα δέχονται χτυπήματα από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ"είπε ο κ.Μαυρίκος.  
06/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!