Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Αιμίλιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας σας καλεί στην επίσημη παρουσίαση του Λευκώματος που εξέδωσε, με τον τίτλο: "Οι Σπαρταλήδες στην παλιά και τη νέα πατρίδα" την Τετάρτη, 28 Μαρτίου. 
16/03/2007 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΤΛΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ" Συγκροτήθηκε το πρώτο αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Άρσης Βαρών «ΑΤΛΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» από τις εκλογές που έγιναν στις 2/3/2007 και έχει ως εξής: 
15/03/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Δείτε την πρόταση του συμπολίτη μας κου Τσεσμελή Θεόδωρου, στελέχους του ΙΟΝΙΑΝΕΤ και μέλος Δ.Σ. τοπικών συλλόγων, που αφορά την επίλυση του κυκλοφοριακού στο κέντρο της Ν.Ιωνίας... 
15/03/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ενημερώνει και προσκαλεί στις εξής προγραμματισμένες εκδηλώσεις: 
15/03/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Φίλοι και φίλες της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη γεμάτη γεύση και ζωντανή μουσική
«1η Βραδιά Ελληνικής Παραδοσιακής Πίτας» την Κυριακή 18 Μαρτίου 2007. 
14/03/2007 -  περισσότερα
H "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, για το οποίο πολύς λόγος εξακολουθεί να γίνεται, επιχειρεί να υποδείξει ένα διαφορετικό δρόμο στην εκμάθηση της ελληνικής ιστορίας, απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος... 
14/03/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ Ελάτε το βράδι της 21ης Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, από τις 8 μ.μ. ως τις 12 τα μεσάνυχτα, να υποδεχθούμε την Άνοιξη διαβάζοντας τα ποιήματα που αγαπούμε, δικά μας ή άλλων ποιητών. 
14/03/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ UNICEF Με τα χαμόγελα των μαθητών του 28ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, εθελοντών και φίλων της UNICEF, γέμισε σήμερα το Πεδίον του Άρεως.Με μια εκδήλωση που πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά εγκαινιάστηκε το περίπτερο της UNICEF από τον πρόεδρο της κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο και την Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά. 
14/03/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Δήμου Ν.Ιωνίας Αττικής, ανακοινώνει προς τα Μέλη του και Μη, ότι την 20 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή, στο Μαραθώνα. 
13/03/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ UNICEF Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Περιπτέρου της UNICEF στο Πεδίον του Άρεως,την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007.Οι εκδηλώσεις της UNICEF που θα γίνονται στο Πεδίον του Άρεως θα είναι προϊόν συνεργασίας της με την Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς. 
13/03/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!