Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ Εισήγηση του γραφείου Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Ν.Ιωνίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση της Γενικής Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας και του Πίνακα διαδημοτικών ενεργειών και έργων για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. 
12/06/2007 -  περισσότερα
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  Την Παρασκευή 8/06/07 συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Σμυρναίων Ν.Ιωνίας Αττικής. 
12/06/2007 -  περισσότερα
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σμυρναίων Ν.Ιωνίας Αττικής με την ανακοίνωση της απώλειας της Φιλιώς Χαϊδεμένου από τα Βουρλά της Μ.Ασίας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αφού αναφέρθηκε στη δράση και τον αγώνα της εκλιπούσας για τη διατήρηση της μνήμης της πατρίδας της καθώς και της καθ'ημάς Ανατολής εν γένει αποφάσισε... 
11/06/2007 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ & ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Ομιλία της κας Γεννηματά σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου 
10/06/2007 -  περισσότερα
8η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007 και ώρα 20.30, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
08/06/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  Την Τετάρτη 6 Ιουνίου η οικονομική επιθεώρηση ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα: Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής για το εμπόριο και τις Υπηρεσίες - η τελευταία μεγάλη ευκαιρία επιδότησης επιχειρήσεων μέσω του 3ου ΚΠΣ. 
08/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία διοργανώνει εκδήλωση την Δευτέρα 11 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ζαφόλια με θέμα: "Η εμπλοκή των μεταρρυθμίσεων". 
07/06/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την περιβαλλοντική υποβάθμηση της Αθήνας και του Πειραιά προχωρεί σε κλείσιμο των υπηρεσιών της και των ΚΕΠ από τις 12:30 έως 14:30. 
05/06/2007 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε δύο εκδηλώσεις συμπαράστασης, προγραμματισμένες για την Τετάρτη 6 Ιουνίου. 
05/06/2007 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ART ATHINA Το Σάββατο 2 Ιουνίου, η αστυνομία εισέβαλλε και κατάσχεσε ένα έργο τέχνης στην διεθνή έκθεση τέχνης Art Athina που γίνεται στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, και συνέλαβε τον διευθυντή του εκθεσιακού χώρου για παράβαση του νόμου περί ασέμνων και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους. 
04/06/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!