Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο υποψήφιος για την Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς Γ.Πανούσης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε την εξής δήλωση... 
16/10/2006 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Γ. Μαυρίκος έκανε την παρακάτω δήλωση... 
16/10/2006 -  περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΑΛΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία.Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, αλλά πιθανόν η αποχή να είναι αυξημένη.Σημειώνουμε οτι το ΙΟΝΙΑΝΕΤ έχει συνεχή ροή αποτελεσματων των δημοτικών εκλογών. 
15/10/2006 -  περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Χαραλάμπους και του κ. Κουκουλάρη. 
14/10/2006 -  περισσότερα
ΔΟΚΙΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Χωρίς πρόβλημα έγινε στο υπουργείο Εσωτερικών η τελική δοκιμή λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης των αποτελεσμάτων για τις προσεχείς εκλογές, μεταξύ του ΥΠΕΣΔΔΑ και των υπόλοιπων υπηρεσιών. 
14/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, όπου συναντήθηκαν με εργαζόμενους και πολίτες, επισκέφθηκαν χθες η υποψήφια Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
14/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ Στο Λιθογραφείο «Ανδρέου Εκτυπώσεις Α.Ε», στον Κολωνό περιόδευσε χθες ο υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος.  
14/10/2006 -  περισσότερα
ΦΟΝΙ: ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και τη θέση του παίρνει το μελαγχολικό φθινόπωρο, το οποίο χαμογελώντας μας κλείνει το μάτι και μας υπόσχεται πολλά και ακόμη περισσότερα.Ο Φυσιολατρικός μας όμιλος λαμβάνοντας υπόψη του αυτά τα μηνύματα είναι πανέτοιμος για φθινοπωρινές αποδράσεις 
13/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Έτοιμος είναι ο κρατικός μηχανισμός για την διεξαγωγή των προσεχών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών στις 15 και 22 Οκτωβρίου.  
13/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Σ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ  Τη Στατιστική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Νομαρχίας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων με την Υπερνομαρχία Δράσης. 
13/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!