Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει το κρούσμα απάνθρωπης μεταχείρισης των κρατουμένων στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας από τα αστυνομικά όργανα. 
19/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Σας καλούμε στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του φωτογραφικού τμήματος του Δήμου Ν.Ιωνίας, που θα γίνει στο Παναιτώλιο. 
19/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Fx-Net Κάντε την προέγγραφή σας μέχρι τις 20/07/2007, και κερδίστε έκπτωση 10% σε όλα τα πακέτα εκπαίδευσης με την έναρξη των μαθημάτων για την Νέα Σχολική Χρονιά... 
18/06/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Εμπορευματοποίηση των δημόσιων χώρων:ελεύθεροι χώροι για όλους ή χώροι κερδοσκοπίας;» Τρίτη 26 Ιουνίου - πλατεία Σημηριώτη 
18/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  Μια ακόμη πρωτοβουλία πήρε η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς κα Φώφη Γεννηματά για τη διάδοση της ιδέας της αιμοδοσίας, οργανώνοντας εκδήλωση στο Πεδίον του Άρεως. 
18/06/2007 -  περισσότερα
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Λ.Ο..Ν.Ι.Φ.Η. H Ε.Λ.Ο..Ν.Ι.Φ.Η. πραγματοποιεί επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο για το Φ.Π.Α. στα ακίνητα , καθώς & το κόστος οικοδομών στις 18 Ιουνίου 2007. 
15/06/2007 -  περισσότερα
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Ν.Α.Ε. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» Με την αποχώρηση της παράταξης «ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» από τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΕ, σημαδεύτηκε η σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.  
14/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ προχωρεί ο Δήμος Ν.Ιωνίας. 
14/06/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Το κρατικό Πανεπιστήμιο και οι κομματικές πρυτανικές διοικήσεις παράγουν διαφθορά και βία... 
12/06/2007 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ  Σήμερα το πρωί και στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών-Πειραιώς για την απόδοση των στρατοπέδων Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων στην αυτοδιοίκηση, η Υπερνομάρχης κυρία Φώφη Γεννηματά σε συνεργασία με τον ΑΣΔΑ προχώρησαν σε συμβολική δενδροφύτευση στο Ποικίλο Όρος. 
12/06/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!