Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ COLUMBIA Η «Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη διάσωση και αξιοποίηση του εργοστασίου της COLUMBIA» συνεχίζοντας τις ποικιλόμορφες δραστηριότητές της για το θέμα της αξιοποίησης του εργοστασίου της Columbia διοργανώνει συναυλία την Δευτέρα 17/12/2007. 
12/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν.Ιωνίας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ», καθώς και τα Στελέχη της Κατασκήνωσης Ομαδάρχες και Κοινοτάρχες σας προσκαλούν, στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 19:00. 
11/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ" Το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ σας καλεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, στην παρουσίαση του βιβλίου των Χάρη Σαπουντζάκη και Μάκη Λυκούδη. 
11/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΩΝ  Βραδιά Αφήγησης Ιστοριών για ενήλικο κοινό με συνοδεία μουσικής και τραγουδιού την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης Σπάρτης Μ.Ασίας... 
11/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ & ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ & ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, σε συνεργασία με την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε εκδήλωση πνευματικού περιεχομένου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. 
11/12/2007 -  περισσότερα
ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ 12/12/07  Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην πανελλαδική απεργία οι Υπηρεσίες της Υπερνομαρχίας Αθηνών- Πειραιώς θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τετάρτη 12- 12- 2007. 
11/12/2007 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΔΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ» Με θέμα «Η ποιητική του Σολωμού» θα μιλήσει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου ο Ποιητής & Δοκιμιογράφος & Ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Δάλλας. 
10/12/2007 -  περισσότερα
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Β.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ Ένα νέο πλήγμα ανυπολόγιστου κόστους για τη φύση και την κοινωνία έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση σε ένα ακόμα εκλεκτό κομμάτι της Ελλάδας. 
10/12/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΕΚΟ Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της παρέμβασης της κυβέρνησης για τον έλεγχο των ΔΕΚΟ. 
10/12/2007 -  περισσότερα
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ FINANCIAL CRIMES Σημαντικές απόψεις υπέρ της αναγκαιότητας του Συνδικάτου Τύπου,ακούστηκαν στην σχετική συζήτηση που οργάνωσε ο «ενωτικός συνδυασμός - Financial Crimes» την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη στην ΕΣΗΕΑ. 
10/12/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!