Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.




Σήμερα ευχηθείτε στους: Κλεοπάτρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΣΟΥΦΛΙΑ Ο κ. Σουφλιάς διαπράττοντας τεράστια γκάφα σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει παντελώς ανακριβές το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Greenpeace για την εξέλιξη των εκπομπών στην Ελλάδα την δεκαπενταετία 1990-2005. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ο.Ν.Ν.Ι.Α Ο Δήμος Ν.Ιωνίας και ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας καλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό, γεμάτο εκδηλώσεις το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Με δεδομένο ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσει ανάσα το λεκανοπέδιο, η Υπερνομαρχία της Αθήνας και του Πειραιά ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, επιστημονικών φορέων, οικολογικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών. 
14/12/2007 -  περισσότερα
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ο οικολογικός σύλλογος "Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες" που συμμετέχει στο παναττικό δίκτυο κινημάτων πόλης και ενεργών πολιτών και στην Παναττική επιτροπή κατά κεραιών κινητής τηλεφωνίας, θέλει να σας γνωστοποίησει πως συμμετείχε στη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη μας. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Η Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, κα Ντίνα Μπέη, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Κασιμάτης και το Περιοδικό Kid&Fun σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12/12 Ήταν ένας απεργιακός σεισμός με ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση... 
13/12/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Για τρίτη ή τέταρτη φορά από το 1990, επιχειρούνται και πάλι αλλαγές στο ασφαλιστικό... 
13/12/2007 -  περισσότερα
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Σας ευχόμαστε καλές γιορτές χρόνια πολλά, κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ένα 2008 με λιγότερες ακτινοβολίες...  
13/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ & ΣΤΑΣΗ" Η Γραμματεία της Πολιτικής Κίνησης του "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ" Νέας Ιωνίας και η οικογένεια του Θόδωρου Παπαδημητρίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Καπιταλισμός και Στάση" του Θόδωρου Παπαδημητρίου που θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. 
13/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2008 Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας έχει προγραμματίσει για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο τις παρακάτω εκδηλώσεις: 
13/12/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!