Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεραφείμ, Αλκιβιάδης, Διομήδης, Σαράντης


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΟΙ "ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ" ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέα Ιωνίας αποφάσισε εκτός από τις ήδη δραστηριότητές του στον τομέα της φύσης και του πολιτισμού, να δραστηριοποιηθεί και στον τομέα της ανθρώπινης προσφοράς. 
10/07/2007 -  περισσότερα
ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ" ΤΟΥ κ.Θ.ΤΣΕΣΜΕΛΗ Μετά το τραγικό γεγονός της καταστροφής μέρους των δασών της Πάρνηθας από την πυρκαγιά, εμείς οι φυσιολάτρες, εμείς που ζήσαμε και περπατήσαμε πολλά από τα μονοπάτια αυτού του δάσους, αισθανόμαστε μεγάλη θλίψη και πόνο για τις τραγικές συνέπειες αυτής της φωτιάς...  
10/07/2007 -  περισσότερα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" Περιφανείς νίκες κατέκτησαν οι αθλητές της "ΑΝΑΤΟΛΗΣ", κατά τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου που έγιναν 23 & 24 Ιουνίου 2007, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στην κατηγορία των παίδων. 
09/07/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ "ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ" Η «Διαδημοτική Πολιτιστική Ένωση» στην οποία συμμετέχει και η «Ρουμελιώτικη Εστία» είναι διαδημοτικός φορέας πολιτισμού που κινείται στους δήμους Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέα Χαλκιδόνας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Γαλατσίου και στην περιοχή της Ριζούπολης. 
09/07/2007 -  περισσότερα
ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ Σε επιφυλακή για τον κίνδυνο πυρκαγιάς σε Πεδίον Άρεως και Αττικό Άλσος η Υπερνομαρχία. 
05/07/2007 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΔΙΟΔΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ Συγκέντρωση για την αναδάσωση διοργανώνει η ΔΙΟΔΟΣ την Κυριακή 8 Ιουλίου. 
05/07/2007 -  περισσότερα
11ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η Εστία N.Ιωνίας οργανώνει 11ημερη κρουαζιέρα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ» 
04/07/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Μετά τον αφόρητο καύσωνα που ζήσαμε, παρακολουθούμε τα δάση της Ελλάδας να καίγονται και τον κρατικό μηχανισμό να αποδεικνύεται ανίκανος να προλάβει τη καταστροφή, ή να την αντιμετωπίσει όταν αυτή εκδηλώνεται... 
29/06/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑ.Π.Ε. ΓΙΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΔΙΑ.Π.Ε.), μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε τον εθνικό δρυμό της Πάρνηθος, αποφάσισε να διοργανώσει δενδροφύτευση στα καμένα. 
29/06/2007 -  περισσότερα
ΕΚΚΛΗΣΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ Το Πεντελικό Όρος, προκειμένου να διαπιστώσουν τα μέτρα αντιπυρικής θωράκισης, επισκέφθηκαν σήμερα η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά και ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός. 
29/06/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!