Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σωκράτης, Χριστόδουλος, Ούρσουλα, Ορσαλία


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την διακοπή της χρηματοδότησης των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, με την μη-ένταξή τους στο ΕΣΠΑ 2009-2013. 
21/03/2008 -  περισσότερα
ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Το Έργο Πολιτών διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο, με θέμα "Δημόσια Ηθική & Κοινωνία Πολιτών" στις 28 & 29 Μαρτίου, Παρασκευή και Σάββατο, αντιστοίχως, στο Ξενοδοχείο Park, Αίθουσα "Πανδώρα" 
21/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Σας καλούμε στην επίσημη τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου μας με τον Δήμο Λευκόνοικου της Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑ την Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008 και ώρα 6.30 μ.μ. 
20/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. 
20/03/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ O δημοτικός σύμβουλος κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης με επιστολή του διαμαρτύρεται γιατί δεν του δόθηκε ο λόγος να απαντήσει σε ερώτηση του δημ. συμβούλου κ. Αποστολόπουλου προς τον κ Δήμαρχο με αφορμή συνέντευξή του. 
20/03/2008 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΦΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ H διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ανακοίνωσε με περηφάνια την συμφωνία της με τις 2 κατά τεκμήριο κορυφαίες Ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων... 
19/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων στο Θιβέτ, που προκάλεσε το θάνατο 80 διαδηλωτών. 
19/03/2008 -  περισσότερα
4ο ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΤΑ Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ ανακοινώνει τη Διοργάνωση του 4ου Ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου του με θέμα: «Η Πρόληψη για την Υγεία και η Κοινωνική Μέριμνα στους Δήμους» που θα διεξαχθεί με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις 11 & 12 Απριλίου 2008. 
19/03/2008 -  περισσότερα
ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Ο Οικολογικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες», σας καλεί να τον τιμήσετε με την παρουσία σας , στην Γεν. Συνέλευση μετά Εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ.και Ε.Ε. 
18/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΕΤΤ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ VODAFONE Προσφυγή της ΕΕΤΤ στο ΣτΕ για την αναίρεση απόφασης του Διοικητικού Εφετείου που αφορά την εταιρία Vodafone. 
18/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!