Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Θέκλα, Μυρσίνη, Μυρτώ, Περσεφόνη


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε ,οι τριήμερες εργασίες του Φόρουμ για το Μητροπολιτικό πάρκο υψηλού πρασίνου που οργάνωσαν οι τέσσερις όμοροι Δήμοι Ελληνικού, Γλυφάδας, Αλίμου και Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Παναττικό δίκτυο κινημάτων πόλης. 
23/01/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τα πρόσφατα φαινόμενα σήψης και παρακμής στη χώρα μας ανάγονται σε μια βαθύτερη κρίση του πολιτικού συστήματος... 
23/01/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ & ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δ.Ν.Ι. Μέχρι αργά το απόγευμα ξεφάντωσαν τα μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου και του Τμήματος Παραδοσιακού Τραγουδιού του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Νέας Ιωνίας. 
23/01/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ & ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά μονοήμερη εκδρομή σε δυο από τα ωραιότερα χωριά της Ρούμελης.  
22/01/2008 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΝΤΙΝΑΣ ΜΠΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ H ομιλία της Υπερνομάρχη κας Ντίνας Μπέη στην εκδήλωση για το πάρκο στο Ελληνικό... 
22/01/2008 -  περισσότερα
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Όπως κάθε χρόνο ο Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα με μεγάλη επιτυχία. 
21/01/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΡΙΜΗΝΟ Σας ανακοινώνουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για το μήνα Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αρχές Μαρτίου 2008... 
21/01/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της αναφέρθηκε στις πληροφορίες του ΥΠΕΧΩΔΕ με τις οποίες προσδιορίζει την έκταση του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού που θα μετατραπεί σε πάρκο. 
21/01/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι η παραχώρηση σε ιδιωτική διαχείριση των αποβαθρών εμπορευματοκιβωτίων (κοντέινερ) των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης θα έχει πολλαπλά θετικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία. 
18/01/2008 -  περισσότερα
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ " Ερωτήσεις προς το Δήμαρχο κ.Χαραλάμπους απευθύνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ". 
18/01/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!