Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ξανθίππη, Πολυξένη, Ξένια, Ίρις


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Ο Οικολογικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες», σας καλεί στη Γεν. Συνέλευση μετά Εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ. και Ε.Ε.(19/03/08). 
10/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ»  Το Σάββατο 8/3 στις 9 π.μ ένα τρένο του Προαστιακού παρέσυρε και σκοτωσε έναν ακόμα συμπολίτη μας στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών... 
09/03/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, σε ανακοίνωση της για τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, χαρακτηρίζει τα μέτρα αυτά απόδειξη έσχατης ανευθυνότητας... 
08/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES  
07/03/2008 -  περισσότερα
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου, η "Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο" διοργανώνει εκδήλωση στη Νέα Ιωνία, την Πέμπτη 20 Μάρτη. 
06/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ  Δεύτερη χρονιά αντιστάθμισης εκπομπών από τις αεροπορικές πτήσεις,αναφέρουν οι Οικολόγοι Πράσινοι. 
06/03/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ; Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει στους Έλληνες πολίτες τις ενέργειες των συνδικαλιστών της Τράπεζας της Ελλάδος που είχαν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο του Χρηματιστήριου Αθηνών. 
05/03/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Tο σύνολο των παρεμβάσεων για την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, παρουσίασαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Ντίνα Μπέη. 
05/03/2008 -  περισσότερα
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ  Η μουσική της λαϊκής ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη θα σμίξει με αντιπολεμικές φωνές από τα Βαλκάνια και το Ιράκ, στο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο... 
04/03/2008 -  περισσότερα
ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας Αττικής που έγινε την Παρασκευή, 15 φεβρουαρίου 2008. 
03/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!