Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.






Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ Ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ δίνει στη δημοσιότητα ανοικτή επιστολή προς τους υποψηφίους των λοιπών συνδυασμών για την οργάνωση δημόσιων συζητήσεων κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. 
18/09/2006 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΑΣΔΑ) Τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

 
18/09/2006 -  περισσότερα
ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με απόφαση, που υπεγράφη από τον υφυπουργό Εσωτερικών Αθανάσιο Νάκο, κατανέμεται το ποσό των 14.015.268,13 σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της χώρας.  
17/09/2006 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Δημοτική Συνεργασία για ανθρώπινη Πόλη". 
16/09/2006 -  περισσότερα
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ  Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, το "καμάρι της Νέας Ιωνίας" σύμφωνα με το δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ιωάννη Χαραλάμπους, τελέστηκαν χθες 13/9 στην γειτονιά που μεγάλωσε, στη Νέα Ιωνία, στην οδό Αλάϊας. 
14/09/2006 -  περισσότερα
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ.,
στον πεζόδρομο της Π.Π. Γερμανού,θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Γ.Χαραλάμπους. 
14/09/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - Συνάντηση Ντινόπουλου και Σπυρίδωνος με το ΔΣ του ΕΚΑ Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) είχε ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς, Αργύρης Ντινόπουλος και ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιώς, Σπύρος Σπυρίδων, στα γραφεία του κέντρου. 
14/09/2006 -  περισσότερα
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" - Επίσκεψη Μαυρίκου σε εργοτάξιο του ΟΣΕ Κάλεσμα στους εργαζόμενους "να ψηφίσουν και στις τοπικές εκλογές με κριτήριο το σύνολο της ζωής τους και όχι μόνο το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους", απηύθυνε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (ΝΑΣ) Γιώργος Μαυρίκος, που επισκέφθηκε εργοτάξιο του ΟΣΕ. 
14/09/2006 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ  Την πλήρη απάντηση του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Spilda, σχετικά με τη χρηματοδότηση τοπικής περιφερειακής αυτοδιοίκησης για προγράμματα εύρεσης εργασίας απεξαρτημένων ατόμων δίνει στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Σημειώνεται ότι χθες ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γ. Πανούσης, επισκέφθηκε τον ΟΚΑΝΑ  
14/09/2006 -  περισσότερα
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ: Κείμενο για την Καλογρέζα Κείμενο για την συνοικία Καλογρέζα του Δήμου Ν. Ιωνίας έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοτική Κίνηση Ν. Ιωνίας "Αριστερή Όχθη" 
13/09/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!