Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ξανθίππη, Πολυξένη, Ξένια, Ίρις


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ"  Εκδήλωση της "Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο" ενόψει του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου, την Πέμπτη 20 Μάρτη. 
14/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις, που οργανώνουν ο Δήμος Νέας Ιωνίας, οι Συγγενείς των Εκτελεσθέντων και Αντιστασιακές Οργανώσεις για την επέτειο της συμπλήρωσης 64 χρόνων από την εκτέλεση των 22 παλικαριών της Αντίστασης στο Μπλόκο της Καλογρέζας... 
14/03/2008 -  περισσότερα
ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES Η κυβερνητική πρόκληση κλιμακώνεται, οι εργαζόμενοι όλης της χώρας αντιστέκονται συλλογικά και οι λαγοί της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μένουν κρυμμένοι στις τρύπες τους... 
13/03/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Σε ανακοίνωση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας γνωστοποιήθηκε ότι τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος κ. Κατάκος και Κουκόπουλος σε σημερινή συνάντηση τους με τον ειδικό γραμματέα της Βουλής κ. Παπαγιάννη τού επέδωσαν τις προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για το ασφαλιστικό. 
13/03/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Συνάντηση Δημοσίου Διαλόγου διοργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι με θέμα: Προστασία δασών- Μέτρα πρόληψης καταστροφών - Οικολογική αποκατάσταση των καμένων περιοχών. 
13/03/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚ ΜΕ ΘΕΜΑ: " ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΕΞΙΣΜΟΣ - ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ" Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, είναι ημέρα σύμβολο της αντίστασης των εργαζόμενων γυναικών σε όλο τον πλανήτη... 
12/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε αυτές τις μέρες η κυβέρνηση, κινείται στις ίδιες βασικές κατευθύνσεις με το Νόμο Σιούφα του 1991 και το Νόμο Ρέππα του 2002, επιμερίζοντας στο κοινωνικό σύνολο τις επιπτώσεις από τις μέχρι τώρα κρατικές πολιτικές που εξανέμισαν σε μεγάλο βαθμό τα κεφάλαια και τους πόρους της κοινωνικής ασφάλισης... 
12/03/2008 -  περισσότερα
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα υφίσταται μια τριπλή επίθεση: σαν πόλη, στο περιβάλλον που αναπνέουμε και στη δομή του εμπορίου της. 
12/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΣΙΔΕΡΟ Στο Νομό Λασιθίου, έχει προγραμματισθεί από εταιρεία Βρετανικών συμφερόντων, ένα έργο υποτιθέμενης τουριστικής ανάπτυξης σε έκταση του Ιδρύματος «Παναγιά η Ακρωτηριανή» της Μονής Τοπλού. 
12/03/2008 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΚΕΝΤΡΩΤΗ  Με θέμα « Σολωμός και Ιταλία. Η ιταλική παραγωγή» θα μιλήσει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου ο Ποιητής & Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου Γιώργος Κεντρωτής. 
11/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!