Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μύρων, Λευκοθέα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν την ελληνική κυβέρνηση να διαψεύσει άμεσα τις πληροφορίες ότι σχεδιάζει την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα ή σε γειτονική χώρα με χρηματοδότηση της ΔΕΗ. 
15/01/2008 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Οι Παλαιοί Πρόσκοποι Ν.Ιωνίας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, αφιερωμένη στους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008. 
14/01/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ Συνέντευξη Τύπου στις 22 / 01 /08 ημέρα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι,στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Νέας Ιωνίας,δίνει ο σύλλογος προστασίας από τις ακτινοβολίες. 
14/01/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Ο Δήμος Ελληνικού μαζί με τους Δήμους Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και τη συσπείρωση φορέων και δημοτικών παρατάξεων των τεσσάρων Δήμων, οργανώνουν στις 18, 19, 20 Ιανουαρίου 2008 ένα 3ημερο κινημάτων, με κεντρικό περιεχόμενο ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΥΨΗΛΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ. 
14/01/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ Μια πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα εξέλιξη υπήρξε στην υπόθεση των ομήρων στην Κολομβία... 
13/01/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  Η τοπική οργάνωση Ν. Ιωνίας της ΔΕΑ σας καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Γενάρη 2008, με θέμα: "Τα καθήκοντα της Αριστεράς στην πολιτική συγκυρία". 
13/01/2008 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "Η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" Το Σωματείο Ινεμπολιτών-Κασταμονιτών «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου κοπή της πίτας του. 
10/01/2008 -  περισσότερα
ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Με απόφαση της Προέδρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών- Πειραιώς κας Ντίνας Μπέη, ορίστηκαν οι αντινομάρχες της Υπερνομαρχίας. 
10/01/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της για το κλείσιμο των γυμναστηρίων τις Κυριακές διατυπώνει την αντίθεση της στο μέτρο αυτό. 
09/01/2008 -  περισσότερα
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ  Την παραίτηση του από μέλος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού «ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ»,ανακοίνωσε με επιστολή του ο Δημ. Σύμβουλος κος Άρης Χατζησαββίδης. 
08/01/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!