Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Φ.Ο.Ν.Ι. ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν.Ιωνίας έχει προγραμματίσει για το μήνα Ιούνιο τις παρακάτω δραστηριότητες: 
01/06/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας έχει προγραμματίσει για το μήνα Ιούνιο τις παρακάτω εκδηλώσεις: 
01/06/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ΜΕ ΘΕΜΑ «ΒΡΑΧΟΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ» Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού καλεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου,στην πρώτη παρουσίαση της εργασίας του Ιωνιώτη ερευνητή Γιάννη Σταματιάδη με θέμα: «ΒΡΑΧΟΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΜΟΝΑΣΤΗΡIΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ» 
31/05/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΛΕΣΒΙΑΚΗΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανλεσβιακής Ένωσης Ν. Ιωνίας ενημερώνει για μια μονοήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει με προορισμό την παραλία της Αγίας Άννης στην Εύβοια.Η εκδρομή θα γίνει στις 24 Ιουνίου ημέρα Κυριακή. 
30/05/2007 -  περισσότερα
ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ Την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Παγκόσμιου Προσκοπισμού γιόρτασαν οι Πρόσκοποι της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, σε μια σεμνή τελετή. 
29/05/2007 -  περισσότερα
ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" Aνακοινώνουμε πως σημαντικοί άνθρωποι με ευαισθησία και αγάπη προς το περιβάλλον δημιούργησαν αυτό το Σύλλογο, που σκοπός του είναι η προστασία κάθε πολίτη από τις νέες τεχνολογίες...  
25/05/2007 -  περισσότερα
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Τη συμπαράσταση της στον Δήμαρχο Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη που έχει οδηγηθεί σε απεργία πείνας, ως έσχατη κίνηση διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό των πολιτών από την παραλία, εκφράζει η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Φώφη Γεννηματά. 
24/05/2007 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από κατοίκους της Ν.Ιωνίας και του Γαλατσίου, προκειμένου να αποτραπεί η κατασκευή Εμπορικού Κέντρου στο Άλσος Βεϊκου, στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις. 
24/05/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική οικονομικοαπολογιστική μετά εκλογών Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας την Τρίτη 22 Μαΐου 2007. 
23/05/2007 -  περισσότερα
11ΗΜΕΡΗ EΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΜΥΡΝΗ Ο Σύλλογος Σμυρναίων Δήμου Ν.Ιωνίας διοργανώνει 11ήμερη εκδρομή σε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ -ΣΜΥΡΝΗ από 16 έως 26 Ιουνίου. 
23/05/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!