Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Σας προσκαλούμε για 4η συνεχή χρονιά, στην Έκθεση των μελών και φίλων της Σχολής Γονέων του Δήμου Νέας Ιωνίας. 
24/05/2008 -  περισσότερα
«2η ΒΡΑΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ  Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, τη γεμάτη γεύση και ζωντανή μουσική «2η Βραδιά Ελληνικής Παραδοσιακής Πίτας και Κουζίνας»
την Κυριακή 1η Ιουνίου 2008 και ώρα 19:30 στο προαύλιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας. 
23/05/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΥ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού, συμμετείχε δυναμικά στις εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Όμιλο Νέας Ιωνίας.  
21/05/2008 -  περισσότερα
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ "ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ" ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στις 16 &17 Μαίου 2008 στη Νέα Ιωνία. 
21/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM" Συνεχίστηκε και την Τετάρτη με απόλυτη επιτυχία η απεργία της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ στον «επικοινωνία 94 FM» για την ανάκληση της απόλυσης του εκπροσώπου των δημοσιογράφων στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, Τάσου Τατάρογλου. 
21/05/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της εξέφρασε την διαμαρτυρία και αντίθεση της στις νέες καταλήψεις των πανεπιστημίων και τη παραπέρα διάλυση τους. 
20/05/2008 -  περισσότερα
Ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ Ο Δήμος Γαλατσίου στο πλαίσιο του αγώνα για την επίτευξη του στόχου της διατήρησης του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου σε χώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού, διοργανώνει συναυλία την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο χώρο έξω από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο. 
20/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ & ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θεωρούν υποχρέωσή τους να δηλώσουν δημόσια ότι θεωρούν ως επικίνδυνη για την πολιτική ζωή της χώρας, για την ελευθερία της έκφρασης αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία τις αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε η MARFIN INVESTMENT GROUP. 
20/05/2008 -  περισσότερα
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ" Ζωντανή μουσική από Πέμπτη ως και Κυριακή από το νέο μουσικό καφενείο της πόλης μας. 
20/05/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε προηγούμενη ανακοίνωση της για την απεργία των Μεταφορέων Δημόσιας Χρήσης, που έχει θέσει την ελληνική κοινωνία υπό ομηρεία, εξηγούσε ότι η κατάσταση αυτή αποτελεί απόρροια της ύπαρξης του κλειστού αυτού επαγγέλματος... 
19/05/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!