Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ζώσιμος, Ζησης, Παΐσιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις του: 
12/10/2007 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Ν.Ιωνία ομιλία του υποψήφιου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ κ.Ευάγγελου Βενιζέλου. 
12/10/2007 -  περισσότερα
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στη ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ (βρεφονηπιακός σταθμός), που πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας, καθώς δεν έχουν πληρωθεί από το μήνα Μάιο. 
11/10/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη διοργανώνουν εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. 
11/10/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ "ΙΡΙΔΑ" Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης «Ίριδα» μετά από ένα χρόνο δημιουργικής και επιτυχημένης δράσης με ομάδες Εκπαιδευτικών, Γονέων και Παιδιών, συνεχίζει το έργο του στην τοπική κοινωνία με τις παρακάτω δράσεις... 
11/10/2007 -  περισσότερα
OI ΟΙΚΟΛΟΓOI ΠΡΑΣΙΝOI ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ EUROSTAT Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι οι βασικοί δείκτες που περιορίζονται στη μέτρηση της οικονομικής δραστηριότητας είναι ακατάλληλοι για τη μέτρηση της ευημερίας, και των αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητας στη βιωσιμότητα, την ποιότητα ζωής και την κοινωνική πρόοδο μιας χώρας... 
10/10/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ" Ελπίζουμε να πλαισιώσετε τις εκδηλώσεις αυτές που θα διαρκέσουν από τώρα έως -και-την Άνοιξη του 2008, με την ίδια ανταπόκριση που είχατε μέχρι τώρα, που πραγματικά ήταν εντυπωσιακή... 
09/10/2007 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  Χθες τα μεσάνυκτα μπλόκο αστυνομικών στην Σοφοκλέους και Μενάνδρου προσήγαγε «για εξακρίβωση στοιχείων» τον Γιάννη Σηφακάκη, συντονιστή της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο και στέλεχος της ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α (Ενωτικής Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς). 
08/10/2007 -  περισσότερα
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΙΩΝΙΩΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ Ομαδική έκθεση γλυπτικής με έργα νεοιωνιωτών δημιουργών φιλοξενήθηκε από την 1η έως τις 10 Οκτωβρίου 2007 στη Δημοτική Πινακοθήκη στο Παναιτώλιο. 
08/10/2007 -  περισσότερα
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Το τμήμα χειροτεχνίας «Βιτρώ, Μπατίκ, Ψηφιδωτού και Νωπογραφίας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Νέας Ιωνίας συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του σε νέο χώρο στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας ΚΕΝΕ της Νέας Ιωνίας. 
08/10/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!