Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ  Τα μεγάλα ζητήματα του Λεκανοπεδίου, όπως το κυκλοφοριακό, οι ελεύθεροι χώροι, το ρυθμιστικό σχέδιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση κλπ, συζήτησαν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς με τους υποψηφίους του συνδυασμού... 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛ Ένα από τα μεγαλύτερα αμαξοστάσια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, στον Ρέντη, επισκέφθηκαν η Υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά Φώφη Γεννηματά και οι Νομάρχες Αθήνας Γιάννης Σγουρός και Πειραιά Γιάννης Μίχας όπου συζήτησαν τα προβλήματα των εργαζομένων και του οργανισμού. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Η παράταξη "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" εξέδωσε ανακοίνωση για την απεργία των δασκάλων. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006, περιοδεία του Υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά Γιάννη Πανούση, στο χώρο των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΠΥΡΚΑΛ) στον Υμηττό, καθώς και στο Δημαρχείο Υμηττού. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ο συνδυασμός "Υπερνομαρχία Πολιτών" εγκαινιάζει το Εκλογικό του Κέντρο στον Πειραιά. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Την έμπρακτη αλληλεγγύη της παράταξής του προς τον αγώνα των δασκάλων και των καθηγητών, εξέφρασε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, Γιώργος Μαυρίκος 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Στις εταιρίες τροφοδοσίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", περιόδευσε ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη
"Συμπαράταξη για την Αθήνα", επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού και της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας". 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο υποψήφιος Υπερνομάρχης Γιάννης Πανούσης, με τους υποψήφιους Νομαρχιακούς Συμβούλους, Σ.Ανδριοπούλου και Δημ.Χατζησωκράτη, επισκέφτηκαν τα Δικαστήρια, στη Σχολή Ευελπίδων.  
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑ Οι "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" προσκάλεσαν στην Αθήνα το Δήμαρχο της μαρτυρικής Κανά του Λιβάνου κ. Σαλάχ Σαλάμε, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και θα πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στις 4-5 Οκτωβρίου 2006. 
03/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!