Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ξανθίππη, Πολυξένη, Ξένια, Ίρις


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ: «ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ» Οι Οικολόγοι Πράσινοι απευθύνουν έκκληση προς τα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας (πολιτικούς, αθλητές, προπονητές και άλλους παράγοντες της πολιτικής και του αθλητισμού) που θα μεταβούν στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 να μη λησμονούν ότι θα επισκεφθούν μια χώρα που, σύμφωνα με διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα. 
03/04/2008 -  περισσότερα
ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Κωνσταντίνου, τιμήθηκε και φέτος η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. 
02/04/2008 -  περισσότερα
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ Ολοκληρώθηκε το τακτικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με κεντρικό σύνθημα «αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε την πολιτική». 
02/04/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία επισημαίνει την ανοικτή εχθρότητα κατά της ελεύθερης οικονομίας που εκδηλώθηκε από στελέχη όλων των κομμάτων με αφορμή την πώληση από την MIG του πακέτου μετοχών του ΟΤΕ που κατείχε στην Γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών... 
01/04/2008 -  περισσότερα
ΔΥΣΛΕΞΙΑ - ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ - ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΤΕΣΤ & ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, οργανώνουν διάλεξη, του Καθηγητή Γεωργίου Θ. Παυλίδη, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Εμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων στις 9 Απριλίου. 
01/04/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Επειδή στον Δήμο Νέας Ιωνίας υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που στερούνται σταθερής στέγης και για να ασκήσουν τις δραστηριότητές τους φιλοξενούνται σε τρίτους όπως αίθουσες γυμναστηρίων, οικιών, καφενείων κλπ... 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ  Ομόφωνα έκανε αποδεκτή το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, την έκδοση απόφασης για τον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τον νησιωτικό χώρο που πρότεινε η παράταξη «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ». 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Με 100 και πλέον μέλη και φίλους η Ένωσή μας πραγματοποίησε στις 9/2/08 ημερήσια εκδρομή στην Παύλιανη και στο Γοργοπόταμο Φθιώτιδας. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β' ΦΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μεγάλες νίκες κατέκτησαν στους Σχολικούς Αγώνες μεταξύ Λυκείων Νότιας Ελλάδας της Β.φάσης, οι αθλητές του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας, που διεξήχθησαν στις 22 και 23 Μαρτίου 2008. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ Τις τελευταίες ημέρες, τα Παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν πλημμυρίσει από αναφορές και εικόνες Θιβετιανών, συμπεριλαμβανομένων και Βουδιστών μοναχών, να διαδηλώνουν εναντίων της Κινεζικής καταπίεσης, με κατάληξη άγριους ξυλοδαρμούς και δολοφονίες από Κινέζους στρατιώτες. 
31/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!