Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ κας ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Στις 3 Νοεμβρίου η μουσικοπαιδαγωγός και συγγραφέας ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΑΚΗ θα παρουσιάσει το Βιβλίο της... 
22/10/2008 -  περισσότερα
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Το παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης πιστώσεων παρέλυσε και οι αγορές απέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα... 
20/10/2008 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία διοργάνωσε το 2ο συνέδριό της στο ξενοδοχείο President στις 18-19 Οκτωβρίου. 
20/10/2008 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ Εκδικάστηκε η αγωγή έξωσης αλλά και η παρέμβαση των γειτόνων κατά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για την κεραία που βρίσκεται στην οδό Σεβαστείας 4. 
20/10/2008 -  περισσότερα
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν .ΙΩΝΙΑΣ Με προσέλευση που ξεπέρασε και τις πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις, ξεκίνησε την πορεία της στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας. 
20/10/2008 -  περισσότερα
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ  Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ιερού Ναού της Αγίας Αναστασίας Περισσού. 
20/10/2008 -  περισσότερα
7ος ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΟΙΗΣΗ: ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Με ένα πρωτότυπο τρόπο επιχειρούν να προσεγγίσουν τη σύγχρονη ποίηση το ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης» και ο «Ιωνικός Σύνδεσμος» στον έβδομο κύκλο συναντήσεων «Ποίηση: Λόγος και Τέχνη», που αρχίζει στις 27 Οκτωβρίου ... 
17/10/2008 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η βιαστική και απροετοίμαστη απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει τα νηπιαγωγεία στην υποχρεωτική εκπαίδευση ανέδειξε τη μεγάλη αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης να υποδεχτεί πολύ περισσότερα παιδιά σε ικανοποιητικούς χώρους. 
17/10/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την επιχείρηση παραπλάνησης των Ελλήνων πολιτών από πολιτικούς, δημοσιογράφους και κάθε είδους δημοσιολόγους που με αφορμή την οικονομική κρίση πανηγυρίζουν γιατί τάχα ο κρατισμός πήρε τη ρεβάνς έναντι των ανοικτών και ελεύθερων αγορών. 
17/10/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ  Ίσως αυτό το κείμενο δε θα έχει καμία επιρροή στους Έλληνες, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, ίσως δεν έχει νόημα γι' αυτούς.Γιατί είμαστε πρόσφυγες; Υποφέρουμε από 30 χρόνια πολέμων στο Αφγανιστάν. Αγανακτήσαμε απ' τον πόλεμο και τη βία... 
17/10/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!