Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μύρων, Λευκοθέα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για την πρόσφατη συμφωνία των Καραμανλή- Πούτιν στον ενεργειακό τομέα. 
05/05/2008 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Εμπαιγμός ή ασυνεννοησία;
Στην απόσυρση τα τέλη κυκλοφορίας! Χωρίς πόρους κινδυνεύουν να μείνουν Δήμοι- Νομαρχίες. 
05/05/2008 -  περισσότερα
ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ Η Ένωση Σπάρτης Μ.Ασίας σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ετήσια Εορτή της την Κυριακή, 11 Μαϊου 2008. 
05/05/2008 -  περισσότερα
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ Μας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, μέλη και φίλοι, σα μια μεγάλη παρέα, να εκδράμουμε στην ανοιξιάτικη φύση... 
05/05/2008 -  περισσότερα
2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ 1- 4 ΜΑΪΟΥ, ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ Το παγκόσμιο Πράσινο Κίνημα οργανώνεται, συζητά και αναπτύσσεται... 
02/05/2008 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της εξέφρασε την αντίθεση της στη προτεινόμενη από τη κυβέρνηση υποχρεωτική στράτευση των Ελλήνων στα 18 χρόνια, καθώς το μέτρο αυτό συνιστά μια απαράδεκτη επέμβαση του κράτους στη ζωή των πολιτών. 
02/05/2008 -  περισσότερα
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ - ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Οικολογικά & Κοινωνικά Κινήματα.
Ετήσια συνάντηση επικοινωνίας & διαμαρτυρίας -
1 ΜΑΗ 2008 Καρβουνάρι Θεσπρωτίας. 
02/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Οι Οικολόγοι Πράσινοι, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Δράσης για την αποποινικοποίηση της κάνναβης, καλούν σε αλλαγή του ισχύοντος νομικού πλαισίου για τις ψυχοτρόπες ουσίες και σε συμμετοχή στο αντι-απαγορευτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 2 και 3 Μαΐου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. 
01/05/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Ο Καραμανλής προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τέρμα στο κύμα εργατικής αντίστασης που συγκλόνισε την κυβέρνηση του τους τελευταίους 4 μήνες υποστηρίζει το ΣΕΚ. 
30/04/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ -ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" Ο Σύλλογος ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 7/05/08 Ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 με θέμα ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
30/04/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!