IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα, Ελένη, Ελεονώρα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αγαπητό μέλος, αγαπητέ φίλε του ΠΑΣΟΚ,
Στις 11 Νοεμβρίου καλείσαι να εκλέξεις τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μέσω μιας διαδικασίας που απουσίασε εντελώς ο πολιτικός διάλογος... 
07/11/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ  
06/11/2007 -  περισσότερα
H ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η τοπική επιτροπή της ΕΝωτικής ΑΝΤΙκαπιταλιστικής Αριστεράς Ηρακλείου Αττικής χαιρετίζει και συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των Συλλόγων Εργαζομένων στο Δήμο και στη ΔΕΚΚΟΙΠΗΑ. 
06/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΑΠΝΙΣΜΑ: ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Κάπνισμα: Απόλαυση και Πρόβλημα - Νεότερες Θεραπευτικές Παρεμβάσεις» τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου. 
05/11/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ κα ΜΠΕΗ Με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Παπαθανασίου, συναντήθηκε σήμερα η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς κα Ντ. Μπέη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή της Υπερνομαρχίας στο Δ'Κοινοτικό Πλαίσιο. 
05/11/2007 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ  Η τελευταία έκθεση για τους βασανισμούς προσφύγων, τις θαλάσσιες επαναπροωθήσεις και τις άθλιες συνθήκες κράτησης στους προσωρινούς χώρους φιλοξενίας δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως ακόμη μία συνηθισμένη καταγγελία παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Διεθνούς Δικαίου... 
02/11/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES Aθωώθηκε την Τρίτη 30 Οκτώβρη, από το μονομελές πλημμελειοδικείο ο πρώην διευθυντής του "επικοινωνία 94 FM" Δημήτρης Καβούρης, για τη μη έγκαιρη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του σταθμού, το φθινόπωρο του 2005. 
02/11/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Οι Παλαιοί Πρόσκοποι Νέας Ιωνίας στα πλαίσια της διήμερης εκδρομής τους στην Αρχαία Ολυμπία συνδύασαν ιδανικά «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». 
01/11/2007 -  περισσότερα
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Προς όλους τους φορείς και συλλογικότητες που ενδιαφέρονται για μια κοινή μαζική και πολύχρωμη συγκέντρωση - διαδήλωση στο Σύνταγμα, στις 8 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Αλλαγής,καλεί το Παναττικό Δίκτυο. 
31/10/2007 -  περισσότερα
ΕΝΔΕΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, για τα θέματα του περιβάλλοντος, που γίνεται με πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αλαβάνου, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ καταθέτουν σε όλα τα κόμματα και στο προεδρείο της Βουλής τις προτάσεις τους για 11 θέματα προτεραιότητας στα οποία πρέπει να προωθηθούν λύσεις άμεσα, μέσα από διάλογο. 
31/10/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!