Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Φίλιππος, Φιλίππα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 12 ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των 12 ΦΟΡΕΩΝ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» θα λάβει μέρος στη δεντροφύτευση του καμμένου Κοκκιναρά, που διοργανώνει, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009, ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού όρους... 
17/01/2009 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ Η Υπερνομαρχία Αθηνών- Πειραιώς στηρίζει την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους και συμμετέχει ενεργά στη δεντροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά Πεντελικού στις 25 Ιανουαρίου 2009. 
16/01/2009 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Όταν με τόση ευκολία αφαιρείται η ζωή ενός παιδιού μπροστά σε κόσμο τότε τι γίνεται στις σκοτεινές φυλακές;
 
16/01/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ Η ελληνική πόλη πάσχει από έλλειμμα
βιωσιμότητας.Η Αθήνα ειδικότερα έχει οδηγηθεί σε περιβαλλοντικό αδιέξοδο λόγω των πολιτικών που εφαρμόζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις... 
15/01/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ Η Εστία Νέας Ιωνίας σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009, στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου. 
14/01/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2009 Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών έχει προγραμματίσει για το πρώτο δίμηνο του 2009 τις παρακάτω εκδηλώσεις: 
14/01/2009 -  περισσότερα
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ Η εισβολή των τανκς του ισραηλινού στρατού κατοχης στην μαρτυρική πόλη της Γάζας έχει ξεσηκώσει ένα παγκόσμιο κύμα αγανάκτησης για τις σφαγές εκατοντάδων αμάχων, μικρών παιδιών και γυναικών... 
14/01/2009 -  περισσότερα
Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ Από το Σάββατο 10 Γενάρη το κτίριο της ΕΣΗΕΑ βρίσκεται σε κατάληψη από πρωτοβουλία έμμισθων, «μπλοκάκηδων», άνεργων, «μαύρων», άμισθων και φοιτητών στο χώρο των ΜΜΕ. 
14/01/2009 -  περισσότερα
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94» Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου, βαδίζει τον δρόμο της ανακρίβειας και της παραπλάνησης, σε ότι αφορά τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94». 
13/01/2009 -  περισσότερα
STOP ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς με αφορμή τη συνεχιζόμενη τραγωδία στη Λωρίδα της Γάζας και το δράμα που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός ανοίγει βήμα διαλόγου. 
13/01/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!