Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μύρων, Λευκοθέα


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε προηγούμενη ανακοίνωση της για την απεργία των Μεταφορέων Δημόσιας Χρήσης, που έχει θέσει την ελληνική κοινωνία υπό ομηρεία, εξηγούσε ότι η κατάσταση αυτή αποτελεί απόρροια της ύπαρξης του κλειστού αυτού επαγγέλματος... 
19/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΤΑΤΑΡΟΓΛΟΥ  Ολοι και όλες την Τρίτη 20 Μάη στο πλευρό των συναδέλφων του "επικοινωνία 94FM" που απεργούν με αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ, ζητώντας να ανακληθεί η απόλυση (συνδικαλιστική δίωξη) του εκπροσώπου στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφου Τάσου Τατάρογλου. 
19/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Αποτελεί κοινό τόπο ότι η απειλητική άνοδος του πληθωρισμού συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την κατακόρυφη άνοδο της διεθνούς τιμής του πετρελαίου. 
19/05/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ.ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR»  Αντιστρέφει την κατηγορία του ΠΑΣΟΚ περί απιστίας για το θέμα του ΟΤΕ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης και με τη συνέντευξή του στην «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR» κατηγορεί με τη σειρά του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «απιστία» μεταξύ λόγων και έργων. 
19/05/2008 -  περισσότερα
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΕ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η Διοικητική Μεταρρύθμιση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την χώρα μας να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο δομείται και λειτουργεί. 
18/05/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES Απεργία στον «επικοινωνία 94FM» πραγματοποιεί την Τρίτη 20 Μάη η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΠΗΤ για την ανάκληση της απόλυσης του δημοσιογράφου Τάσου Τατάρογλου... 
18/05/2008 -  περισσότερα
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ» Ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πολίτες για την προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες» διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα «Το περιβάλλον στο Μέλλον - Άνθρωπος και Ακτινοβολίες». 
17/05/2008 -  περισσότερα
4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2008 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 19 Μαΐου 2008 και ώρα 8:30 μ.μ.,για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
15/05/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ - ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΝΑΕ Τη δημιουργία νέων αυτοδιοικητικών σχημάτων που πρέπει να ονομαστούν Αυτοδιοικητικες περιφέρειες, με επικεφαλής Κυβερνήτες, προτείνει η ΕΝΑΕ. 
15/05/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ:ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Μετά από 4 ημέρες ζωηρών συζητήσεων, σε ολομέλεια και σε ομάδες εργασίας, σε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων και μετά από ψηφοφορίες, οι Παγκόσμιοι Πράσινοι στο συνέδριό τους στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας υιοθέτησαν μερικά σημαντικά ντοκουμέντα και ψηφίσματα, σε μια προσπάθεια να βάλουν τη σφραγίδα τους στον 21ο αιώνα. 
15/05/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!