Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Αιμίλιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β' ΦΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μεγάλες νίκες κατέκτησαν στους Σχολικούς Αγώνες μεταξύ Λυκείων Νότιας Ελλάδας της Β.φάσης, οι αθλητές του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας, που διεξήχθησαν στις 22 και 23 Μαρτίου 2008. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ Τις τελευταίες ημέρες, τα Παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν πλημμυρίσει από αναφορές και εικόνες Θιβετιανών, συμπεριλαμβανομένων και Βουδιστών μοναχών, να διαδηλώνουν εναντίων της Κινεζικής καταπίεσης, με κατάληξη άγριους ξυλοδαρμούς και δολοφονίες από Κινέζους στρατιώτες. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΔΕΣ  Η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας βάσει της καταστατικής λογικής της, προσπαθεί πάντα, χωρίς να ξεφεύγει από την καλλιέργεια και τη διαφύλαξη της μικρασιατικής παράδοσης, να εμπνέεται από τις νέες ιδέες και (κυρίως) να συμπαραστέκεται στην εκάστοτε νέα γενιά εμφυσώντας της το ενδιαφέρον για τη διατήρηση του νήματος που συνδέει το σήμερα (στην Ελλάδα) με το παρελθόν (στη Σπάρτα)... 
28/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Kαλείστε όπως προσέλθετε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 11π.μ, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας. 
28/03/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ "ΣΑΡΙΑ" ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της χαιρετίζει τη σημαντική απόφαση, με μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία, που έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Ροδόπης. 
28/03/2008 -  περισσότερα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ κ.ΒΡΑΔΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Η ρύθμιση μερικών λεπτομερειών απομένει για να αρχίσει η καταγραφή των δακτυλικών αποτυπωμάτων στα Ελληνόπουλα ηλικίας 6 ετών και άνω. 
28/03/2008 -  περισσότερα
ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ Την ερχόμενη Δευτέρα και στις 17.00-19.00 θα συγκεντρωθούμε στην Πλατεία Συντάγματος για να υποστηρίξουμε ένα Ελεύθερο Θιβέτ και να μην περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα μέσα από τα κατεχώμενα εδάφη του. 
27/03/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες μετά από την Γ. Συνέλευση και τις πρώτες εκλογές για την ανάδειξη του μελους Δ. Σ. και την Ε. Ε. του Συλλόγου στις 19/03/08 σας κάνει γνωστό το Δ. Σ. 
27/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΚΟΛΠΟ Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι πολίτες της Πρέβεζας, της Άρτας, της Αιτωλοακαρνανίας και της ευρύτερης περιοχής του Αμβρακικού κόλπου που συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Πρέβεζα. 
27/03/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΑΕ Ομόφωνα έκανε αποδεκτή το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, την έκδοση απόφασης για τον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τον νησιωτικό χώρο που πρότεινε η παράταξη «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» και συγκεκριμένα ο Νομάρχης Δωδεκανήσων κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης. 
27/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!