Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αιμιλιανός, Αιμιλιανή, Αιμίλιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προσκαλεί στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Διαδημοτικου Δικτύου , με θέμα «Η Πρόληψη για την Υγεία και η Κοινωνική Μέριμνα στους Δήμους ». 
10/04/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της σχετική με τις εξελίξεις στην υπόθεση του μακεδονικού ζητήματος εκφράζει την απογοήτευσή της για τη μη εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα αυτό. 
10/04/2008 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ» Την Πέμπτη 10 Απριλίου συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών-Πειραιώς με θέμα:«Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή». 
10/04/2008 -  περισσότερα
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ 13 Απρίλη: δίνουμε τη μάχη του Ελαιώνα
Φυτεύουμε ελιές εκεί που οι άλλοι θέλουν να
φυτέψουν μπετόν... 
10/04/2008 -  περισσότερα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η Π.Α.Κ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ιδρύθηκε στην πόλη μας από 3 Απριλίου η Πρωτοβουλία Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νέας Ιωνίας(Π.Α.Κ. Νέας Ιωνίας). 
09/04/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ »  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση πνευματικού περιεχομένου που διοργανώνει η Ενορία μας την Πέμπτη 10 Απριλίου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος θα αναπτύξει το θέμα: «Η ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, του ιατρού και θαυματουργού». 
08/04/2008 -  περισσότερα
Ο E.C.F.PO. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΛΑΙ" ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα του E.C.F.PO. με τομείς δράσης κοινωνικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς λέει όχι στην αλλαγή χρήσης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου «ΠΑΛΑΙ», στην περιοχή Γαλατσίου. 
08/04/2008 -  περισσότερα
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΔΗΜΗΡΟΥΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ" Με θέμα «Ο Σολωμός και η κριτική» θα μιλήσει τη Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Ιωνικού Συνδέσμου ο Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Δημηρούλης. 
07/04/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ - ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟ  
07/04/2008 -  περισσότερα
ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ Έγγραφο από την ΕΕΤΤ που αναφέρεται στο αποτέλεσμα του ελέγχου που πραγματοποίησε μετά από καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας για λειτουργία παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας. 
07/04/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!