Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ιάκωβος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ Στις 10 του Δεκέμβρη τα συνδικάτα καλούν σε 24ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία... 
05/12/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ Σε μια εποχή που απαιτούνται νέες προσεγγίσεις και πολιτικές για την αντιμετώπιση της οικολογικής κρίσης... 
05/12/2008 -  περισσότερα
ΤΟ 4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Νοέμβριος ήταν ο μήνας των δενδροφυτεύσεων για το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού. 
05/12/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και άλλες πολιτικές δυνάμεις επιμένουν, τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και στη διοίκηση της ΚΕΔΚΕ, στην ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και στην εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού της ενημέρωσης. 
05/12/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ" Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού ( ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. ) του Δήμου Νέας Ιωνίας, οργανώνει εκδήλωση με θέμα: Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. 
04/12/2008 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ κας ΜΠΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ  Την ικανοποίησή της για την λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) εξέφρασε η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς κα. Ντίνα Μπέη... 
04/12/2008 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ» 16 κόμματα-μέλη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (ΕΠΚ), μεταξύ των οποίων και οι Οικολόγοι Πράσινοι, με συντονισμένη κοινή παρέμβασή τους καλούν σε επείγουσα δράση με σύνθημα «Αντίστροφη μέτρηση για μια νέα συμφωνία για το κλίμα». 
04/12/2008 -  περισσότερα
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Σας παρακαλώ να μου χορηγήσετε εγγράφως αναλυτικά το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων για την ανακύκλωση... 
03/12/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ Συνεχίζοντας τις μηνιαίες παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών η συγγραφέας Λίλα Πατρόκλου αφηγήθηκε το παραμύθι της «Η Χρυσούλα». 
02/12/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Αθήνα, είχε τη Δευτέρα 1 Δεκέμβρη το ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ και μεταξύ των θεμάτων ήταν και το ζήτημα των συμβασιούχων στην ΕΡΤ. 
02/12/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!