Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ιάκωβος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ PORTALS Στις ενημερωτικές πύλες στο διαδίκτυο (portals) οι συνάδελφοί μας εργάζονται χωρίς ΣΣΕ... 
04/02/2009 -  περισσότερα
Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑ.Σ.ΔΙΕ.Χ.Ο.Σ. Όπως είχαμε επισημάνει από την ίδρυσή μας, θεωρούμε ότι η δημιουργία ενός ακόμα συλλόγου δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, αν αυτός ο νέος οργανισμός δεν έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό και μάλιστα με σοβαρότητα, μακριά από λαϊκισμούς και ψευδεπίγραφες «πολιτιστικές» πολιτικές. 
04/02/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ ΤΟΚΑ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν.Ιωνίας σας προσκαλεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στη μουσική βραδιά με τραγούδια του Μάριου Τόκα. 
03/02/2009 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ  Ο Διαδημοτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πολίτες για την Προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες" προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους κάτοικους του Νόμου Αττικής την Δευτέρα 9/02 στην κοπή της πίτας και στην ετήσια Γεν. Συνέλευση του. 
03/02/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ PORTALS ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL CRIMES Σημαντικές απόψεις καταγράφτηκαν στη συζήτηση για τα portals που διοργάνωσαν στην ΕΣΗΕΑ οι Financial Crimes την Παρασκευή 30 Γενάρη και στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι σε portals γενικής ειδησεογραφίας, αθλητικά και οικονομικά. 
03/02/2009 -  περισσότερα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, κα Ντίνα Μπέη, επισκέφθηκε το μεσημέρι το λιμάνι του Πειραιά όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών και των παραγωγών της Κρήτης. 
03/02/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009... 
02/02/2009 -  περισσότερα
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Η εφετινή ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα έναρξης 11π.μ. στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας... 
02/02/2009 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Αιτωλοακαρνάνες, Βοιωτοί, Ευβοείς, Ευρυτάνες, Φωκείς και Φθιώτες αντάμωσαν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 το πρωί, γεμίζοντας ασφυκτικά την ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας. 
02/02/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Ελλάδα κόλαφο για το σύνολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος που, επί δεκαετίες, αδυνατεί να υιοθετήσει και υλοποιήσει τις θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. 
30/01/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!